PSV Presentatie Trainingspak Blauw 2022-23

psv presentatie trainingspak blauw 2022-23Check hier het PSV presentatie trainingspak blauw 2022-23 in onze fanstore. Je kunt deze lekker combineren met het thuisshirt of uitshirt. Bestel vandaag de kleding van Puma en je hebt het morgen in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €49,99
  • Maten: mini tot XXL
  • Overzicht Fanshop: PSV

Het trainingspak gaan we zien op het trainingskamp van PSV Eindhoven. Een van de dingen die gelijk opvalt wanneer je naar het pak kijkt zijn de kleuren. De unieke groene kleuren die afgewisseld worden door donkere accenten. Bestel je het trainingspak vandaag dan ontvang je deze morgen.

PSV gaat gewoon meestrijden om het kampioenschap – VSD

Het trainingstenue in het groen zal gebruikt worden op onder andere de trainingen van de club uit Eindhoven in het trainingscomplex de Herdgang. Verder zijn er ook weer een aantal nieuwe spelers verwelkomt voor dit nieuwe seizoen. Deze zullen veelvuldig in beeld komen wanneer het trainingspak gedragen wordt. Ben je dus een echter fan van de club maar wil je een pak dat net iets opvallender is dan de anderen, dan is dit een mooie aanwinst voor je kledingkast. Bekijk later ook de andere trainingspakken van de club.

PSV Presentatie Trainingspak Blauw 2022-23

Als we kijken naar het pak is deze voor dit jaar ontworpen door Puma. Desalniettemin heeft Puma bewezen dit als een behoorlijk serieuze taak te zien. Dit vanwege het feit dat de tenues er voor seizoen fenomenaal uitzien. Het PSV logo met de bekende 2 sterren is terug te zien op de linker borst en verder geen logos volgens mij. Aan de uiteinden van de mouwen zit nog een leuk extra elementen en dat is dat de unieke kleur daar is strepen terugkomt. Al met al dus een schitterend trainingspak om in te sporten en zeker de moeite waar voor jou als fan. Klik nu dus snel door voor het nieuwe pak voor heren, dames en kinderen.

  • Eindhoven
  • Website: http://www.psvfanstore.nl
  • Trainingstenues
  • Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *