Puma PSV Thuisshirt Kind 2022-2023

puma psv shirt thuis kind 2022-2023Koop hier het Puma PSV thuisshirt kind 2022-2023 of voor senioren. De fanstore hangt weer vol met thuiskleding en dus ook de shirts. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in Europa, KNVB beker en Eredivisie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, junioren, minikit en kids
  • Bedrukking mogelijk naam / nummer

Het PSV Eindhoven voetbalshirt is te verkrijgen in het rood met wit. Voor de trouwe fans uit Eindhoven moet je deze hebben voor de thuiswedstrijden. We gaan ze aankomend seizoen weer zien in de top van de Eredivisie. Unisportstore.nl is de plek waar je het shirt voor de beste prijs kunt krijgen. Je kunt hier ook voor het Puma PSV thuisshirt vrouwen 2022-2023 gaan.

Puma heeft een ideale pasvorm en 100% polyester ontwerp. Daarom hebben ze voor deze kledingsponsor gekozen…oké ook voor het geld.

Het shirt thuis kids van de club gaan we aankomend seizoen zien in Nederland. In het midden een nieuwe sponsor. Vergeleken met vorige seizoen, hopelijk nu wel de complete 34 wedstrijden. Het Philips Stadion zal weer prachtig kleuren tijdens de thuiswedstrijden in de competities. Je zoontje of dochtertje in het geweldige shirt? Deze is ook beschikbaar voor de kleinste fans. Of het nu gaat om een kind, jong of oud, jongetje of meisje voor iedereen is het thuisshirt beschikbaar. Hier ook het Puma PSV thuisshirt 2022-2023.

Puma PSV Thuisshirt Kind 2022-2023

Het PSV shirt thuis junior 2022/23 met traditionele thuiskleuren rood met wit. Een zwart voetbalbroekje om het complete thuis tenue af te maken. Het voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. De rood met witte kleuren zijn te zien in de verticale banen op het thuisshirt. Geen zorgen want ook aankomend seizoen doen we mee in de top van de Eredivisie. Puma is dus nieuw maar dat maakt het wel leuk. Een geweldige kraag met rood aan de voorkant en zwart aan de achterkant. De club uit Eindhoven gaat helemaal los aankomend seizoen. Hier is ook het nieuwste Puma PSV shirt thuis kids 2023-2024.

Het shirt is ontworpen van 100% polyester. Mesh-panelen aan de zijkant en ideaal voor sporten voor je kinderen. Het zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur. Zoek je een leuk cadeau? Shop dan het thuisshirt of ga voor een compleet tenue. Je kunt hier bijvoorbeeld langs het PSV Eindhoven thuistenue minikit baby 2022-23.

  • Club: PSV Eindhoven
  • Website: http://www.psvfanstore.nl
  • Puma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *