Twente Thuisshirts en Tenues 2017-18

fc twente thuisshirt 2017-18Hier de Twente thuisshirts en tenues 2017-18 kopen? De club met het klassieke rode voetbalshirt in onze fanshop. Hieronder ook alle nieuwere varianten beschikbaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs: vanaf €29,95 kids
  • Hoofdsponsor: Pure Energie
  • FC Twente Accessoires

Een uniek item is het wapen van Enschede op de mouwen. Bekijk daarnaast ook de nieuwe voetbalshirts maar ook trainingskleding of kies het FC Twente Thuisshirt 2017-2018.

twente thuisshirts en tenues 2017-18
De Enschedesche Football Club zal de wedstrijden afwerken in de Eredivisie en KNVB beker. Ook werd een remake gemaakt van een foto uit 1885 om een extra lading aan het voetbalshirt mee te geven. De voetbalshirts zijn verkrijgbaar in de FC Twente fanstore voor de bedragen: senior: €64,95 en junioren: €59,95. Shop hieronder direct de nieuwste voetbalkleding bij Subsidesports of breng een bezoek aan Voetbalshop of Unisportstore voor meer kleding.

Twente thuisshirts en tenues 2017-18 ontworpen voor dames, heren en kinderen. FC Twente officieel opgericht in 1965 door een samenvoeging van Sportclub Enschede en Enschedese Boys. Enschede de thuisbasis van de Grolsch Veste met clubkleuren rood met wit. 1885 was het jaar dat voetbal naar Nederland kwam door een bezoek aan het Engelse Burnley. Voetbal in Nederland is nu groter dan ooit tevoren. De eerste keer dat we het nieuwe thuisshirt hebben gezien is tegen FC Groningen. We hopen ook volgend seizoen lang te kunnen genieten van de het prachtige FC Twente thuisshirt 2017-2018.

Twente Thuisshirts en Tenues 2017-18

Het nieuwe FC Twente thuisshirt 2017-2018 met een klassieke vormgeving in de kleur rood volgens de officiële clubkleuren van FC Twente. De Grolsch Veste zal ook komend seizoen weer rood kleuren tijdens de thuiswedstrijden. Je kunt ook een bezoek brengen aan de shop.fctwente.nl voor het officiële voetbalshirt. Wanneer kunnen FC Twente supporters het voetbalshirt ontvangen? Net voor de open dag. Wanneer wordt het FC Twente uitshirt 2017-2018 en FC Twente 3e shirt aangeboden? Deze zal na de open dag te verkrijgen zijn.

Het nieuwe FC Twente thuisshirt 2017-2018 met het logo op de mouw van de stad Enschede. “FC Twente” is in de kraag van het shirt verwerkt met op de achterzijde “FC Twente 1965” in de boord. Geweldige voetbalkleding nu te bestellen.

FC Twente Voetbalkleding 2017-2018

FC Twente voetbalkleding 2017-2018 voor een prachtig nieuw seizoen. Net zoals vorig jaar is hoofdsponsor Pure Energie te zien in het midden. Hidde ter Avest, Peet Bijen, Jelle van der Heyden en Jeroen van der Lely zijn op de foto gezet speciaal voor dit voetbalshirt. Wil je het nieuwe FC Twente shirt gratis? Stap over op groene energie uit eigen land van Pure Energie, Je krijgt dan het nieuwe thuisshirt (inclusief bedrukking). Wanneer ontvang in het voetbalshirt? Eind juni zal je deze ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *