West Ham United Shirt

west ham united shirtWest Ham United shirt 2018-19 kopen? In de voetbalshop ook het West Ham trainingspak 2018-2019 en West Ham United trainingspak 2018-2019.

direct bestellen vsd

+ The Hammers thuisshirts 2018/19
+ Beschikbaar in: kids tot XXL
+ Stadion: Olympisch Stadion
+ The Irons helden: Bobby Moore
+ Kleuren: rood, blauw
+ West Ham Fanshop

Het West Ham United shirt 2018-2019 in de kleuren die we kennen. Umbro zorgt altijd voor een geweldig design en was in 2007-2010 ook verbonden aan de club.

West Ham United Shirt 2018-19

In Londen is West Ham United natuurlijk een begrip. Het is 1 van de vele voetbalclubs uit de hoofdstad. We verwachten ook een compleet nieuw uitshirt en 3e shirt. De kraag is natuurlijk uniek en verder zijn de tenues en voetbalkleding te verkrijgen in kids, dames en senioren. Hieronder het laatste nieuws en meer over de geweldige club. Een West Ham United voetbalshirt met bedrukking? De sterspelers kunnen natuurlijk weer worden bedrukt. Liever een eigen naam en nummer? Voeg je naam toe tijdens het afrekenen in shop. Het voetbalshirt met officiële Premier League badge voor een geweldige beleving. Veel plezier met het prachtige voetbalshirt. Betway maakt het voetbalshirt af als hoofdsponsor. Sinds 2016 speelt de club wedstrijden in het Olympisch stadion. Een bezoek brengen aan West Ham United Football Club? Bekijk de voetbalreizen of tickets.

  • West Ham United voetbalkleding
  • https://www.whufc.com/
  • Umbro
  • Sponsor: Betway
  • Beschikbaar in: kinderen en senioren

West Ham United Nieuws

West Ham United FC een club met een rijke historie alleen nog zonder kampioenschap. In het verleden wisten The Hammers wel de Europacup II en UEFA Intertoto Cup te winnen Europees. De prijzen in eigen land bestaan uit de FA Cup welke 3 maal is gewonnen en FA Community Shield 1 maal. In het verleden hebben grote spelers het West Ham United shirt gedragen zoals; Bobby Moore, Paul Ince, Julian Dicks, Paolo Di Canio en Scott Parker om een paar grootheden te noemen. De oprichting vond plaats in het jaar 1895. Een grote club met een rijke historie. The Hammers met een thuisshirt, 3e shirt en uitshirt voor de voetbalshirts liefhebbers. Umbro is sinds kort de kledingsponsor van de club met een prachtige neutrale uitstraling. Bekijk in The Hammers online fanstore ook de trainingspakken en voetbalreizen.

  • Europacup II: 1x
  • UEFA Intertoto Cup: 1x
  • FA Cup: 3x
  • FA Community Shield: 1x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *