adidas Ajax Prematch Shirt Blauw Wit 2023-2024

adidas ajax prematch shirt blauw wit 2023-2024Het is mogelijk om het adidas Ajax prematch shirt blauw wit 2023-2024 te kopen. Deze heeft een slim-fit pasvorm ontworpen van 100% gerecycled polyester. We gaan deze zien voorafgaand aan de uitwedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Lichtblauw met wit
  • Geribbelde ronde hals

Waarom zou je een trainingsshirts kopen? Het is een goedkopere variant dan het uitshirt en soms wint deze prijzen. Vorig seizoen hadden we bijvoorbeeld de Daily paper met uniek Jamaicaans patroon welke diverse prijzen heeft gewonnen. In eerste instantie dachten we bij deze aan wolken maar het staat voor de waterwegen in Amsterdam. Je kunt hier ook het nieuwe adidas Ajax uitshirt wit 2023-2024 bestellen.

Pubquiz vraag medium: weet jij welke 3 spelers voor Tadic aanvoerder van het team zijn geweest?

Altijd leuk om de kleding voorbij te zien komen tijdens de warming-up voorafgaande aan de wedstrijden. Dit zal waarschijnlijk vaak tijdens de uitwedstrijden het geval zijn. Je ziet op de schouder natuurlijk de iconische 3-Stripes van adidas. Daarnaast ook het geborduurde clublogo en de overige logo’s. Je kunt deze volgens mij ook bedrukken met naam. Let op! De transferperiode moet nog komen dus er kunnen veranderingen plaats gaan vinden.

adidas Ajax Prematch Shirt Blauw Wit 2023-2024

Een shirt welke al vroeg was gelekt. We dachten eerst de afbeelding hierboven de uit variant zou worden. Je kunt door de stof lekker sporten en trainen in deze kleding. Helemaal omdat deze mesh heeft in het trainingsshirt. Daarnaast heeft deze de bekende AeroReady technologie voor een fris gevoel. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen. Deze is trouwens ook erg leuk om cadeau te doen.

  • AFC Ajax trainingsshirts
  • adidas AeroReady kleding
  • Hoofdsponsor Ziggo
  • Achterop Ziggo Sport
  • 3 Andreas kruizen in de nek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *