adidas Ajax Uitshirt Wit 2023-2024

adidas ajax uitshirt wit 2023-2024

Je kunt in onze winkel het adidas Ajax uitshirt wit 2023-2024 met donkerblauw accenten kopen. Deze zijn voorzien van 100% gerecycled polyester en adidas AEROREADY-technologie. Daarnaast is de pasvorm gewoon normaal.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Normale pasvorm
  • Kids, heren en dames

We gaan de uitkleding zien buiten de Johan Cruijff Arena. Ga jij regelmatig mee met de uitwedstrijden? Dit voetbalshirt is dan ideaal om te dragen. Je ziet waarschijnlijk al het bijzondere patroon in het rood met groen. Daarnaast zie je veel donkerblauw en dat zal ook voor de bedrukking gelden. Zoek je een iets kleinere maat? We hebben ook het adidas Ajax shirt uit kids wit 2023-2024 in de winkel.

Pubquiz vraag moeilijk: noem 5 speler na Cruijff die het rugnummer 14 hebben gedragen.

We horen het wekelijks bij aanvang: rood en wit wordt kampioen! Het is dan ook te hopen dat het volgend jaar weer als vanouds gaat met de club. Na een lastig seizoen zal ook nu weer van alles gaan veranderen. Een deel van deze veranderingen is al ingezet. Hier hoort dan ook een nieuw voetbalshirt bij. Een witte met blauwe accenten hebben we in het verleden toch niet vaak gezien.

adidas Ajax Uitshirt Wit 2023-2024

In het midden pronkt Ziggo. Ook aan de achterkant staat nu Ziggo sport. Ze proberen toch meer klanten te trekken nadat veel mensen hebben opgezegd. Aan de achterkant in de nek staan de 3 Andreas kruizen. Deze mogen niet ontbreken bij een beetje voetbalshirt. Wil je een compleet uittenue? Je kunt in onze winkel ook het adidas Ajax short uit blauw 2023-2024 en de adidas Ajax sokken uit wit 2023-2024. We wensen je veel plezier met de nieuwste kleding van de club.

  • Amsterdamsche Football Club
  • Stad: Amsterdam
  • Stof: 100% gerecycled polyester
  • Hoofdsponsor: Ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *