adidas Ajax Sokken Uit Wit 2023-2024

adidas ajax sokken uit wit 2023-2024In onze winkel kan je de adidas Ajax sokken uit wit 2023-2024 kopen. Naast de witte kleur ook de opvallende donkerblauwe accenten zoals de kruizen en adidas logo. Je ziet daarnaast een uniek patroon in het rood met groen over de sokken gaan.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Linker en rechtersok
  • adidas AeroReady tech

Een ontwerp van adidas blijft altijd briljant. Toch bijzonder dat de uitkleding al een tijdje was gelekt. Het komt natuurlijk omdat ze in de fabriek worden geprepareerd en er hoeft er maar 1 te lekken. Het zijn unieke sokken want ik kan met geen uittenue in het wit herinneren, jullie wel?

Pubquiz vraag: welke speler heeft de meeste wedstrijden gespeeld voor AFC Ajax?

Het heeft een ontwerp met een technologie die zorgt dat je minder snel zweet. Wat we al een tijdje kennen is het ontwerp van een linker en rechtersok. Dit zorgt dat de voetbalsokken beter in de voetbalschoenen kunnen worden geplaatst. Zoek je meer kleding naar de kousen? Ga dan ook eens langs het adidas Ajax trainingstenue donkerblauw 2023-24.

adidas Ajax Sokken Uit Wit 2023-2024

Het is een begin van het complete uittenue. Een groot voordeel is de prijs van kousen. Je bent voor nog geen 2 tientjes klaar om deze te dragen. Heb je het bijvoorbeeld snel koud op de bank, dan zijn deze ook ideaal. Als cadeau zijn ze extra leuk om te geven en vooral door het bedrag. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen en bestel vandaag deze adidas Ajax sokken uit wit 2023-2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *