adidas Ajax Short Uit Blauw 2023-2024

adidas ajax short uit blauw 2023-2024In onze winkel kan je nu het adidas Ajax short uit blauw 2023-2024 met witte accenten kopen. De prijs die wordt genoemd in Google is van het model van 2 seizoenen geleden. Je kunt de goedkoopste altijd direct in de officiële shop bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • adidas AeroReady kleding
  • Voor kids, heren & dames

We hebben hierboven al het materiaal genoemd waar deze van is voorzien. Dit zorgt dat je droog aanvoelt na intensieve sportsessies of stevige trainingen. Het is daarnaast een ideaal broekje om in te zwemmen. Deze schijnt namelijk niet door dus te gebruiken als zwemshort. Je kunt hier al extra ook gelijk de adidas Ajax sokken uit wit 2023-2024 bestellen. Een goed begin van het complete uittenue.

Pubquiz vraag moeilijk: noem 3 hoofdsponsors op het shirt voordat Ziggo in het midden kwam.

Een broekje met als extra een elastische tailleband met intern trekkoord. Deze kan dus strakker worden gezet voor een nog betere pasvorm. Als standaard hebben ze een normale pasvorm. Verder is deze ontworpen van 100% gerecycled polyester. Je zult dus geen ongemakken ervaren tijdens het voetballen. Bedruk deze trouwens ook met nummer van je favo speler of gewoon een nummer die je mooi vindt.

adidas Ajax Short Uit Blauw 2023-2024

Ben je een echte Ajaxfan, dan ga je voor zoveel mogelijk kleding. Dit broekje gaan we zien in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Het is een lastig seizoen geweest en daarom hopen we nu op een strijdt op alle fronten. Vooral dat het team een winnaarsmentaliteit krijgt en wat veranderingen. Dit broekje is geproduceerd met gerecyclede materialen. Een begin van iets goeds voor het nieuwe seizoen. Maak je klaar voor de uitwedstrijden met ook nog het adidas Ajax prematch shirt blauw wit 2023-2024 en tot snel.

  • AFC Ajax uitkleding
  • adidas Clima-cool
  • Normale pasvorm
  • Elastische tailleband met intern trekkoord
  • 100% gerecycled polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *