adidas Ajax Tenue Minikit Uit Baby 2023-24

adidas ajax tenue minikit uit baby 2023-24Je kan nu het adidas Ajax tenue minikit uit baby 2023-24 kopen. Qua pasvorm is deze normaal en heeft deze drukknopen. Ideaal om de kleine hier in de krijgen en daarnaast een geribbelde ronde hals met elastische tailleband. Je kunt iedereen in dit tenue krijgen :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleuren wit met donkerblauw
  • Drukknopen en elastische tailleband

Het is bijna alles wat je wilt weten over een minikit. Naast bovengenoemde onderdelen is deze gemaakt van 100% polyester. Verder is deze voorzien van AEROREADY technologie. Het wil zeggen dat je droog blijft aanvoelen. Je kleine kan gewoon chillen in het pakkie zonder zorgen. Zoek je ook nog een shirt? Ga dan langs het adidas Ajax shirt uit kids wit 2023-2024.

Pubquiz vraag simpel: noem 3 spelers uit Ajax 1 die langer dan 6 jaar in de jeugd hebben gespeeld.

Je krijgt zoals je kunt zien het uitshirt en het blauwe uit broekje. Misschien denk jij, waar zijn die sokken dan? Die zitten bij een tenue voor iets oudere. Deze kan overigens wel worden bedrukt met naam en nummer. Het leuke van een minikit is om cadeau te doen. Ga je bijvoorbeeld binnenkort naar een kinderverjaardag? Je kan prima met deze aankomen.

adidas Ajax Tenue Minikit Uit Baby 2023-24

In het midden pronkt Ziggo. Het is niet alleen aan de voorkant dit seizoen want onderaan het uitshirt aan de achterkant vind je Ziggo Sport. Een verandering die niet groot is maar toch best. In de nek heb je 3 Andreas kruizen. Verder is de bedrukking in het donkerblauw. Vergeet ik nu nog iets te melden? We gaan deze zien tijdens de uitwedstrijden. Dat zal in de Eredivisie, KNVB beker en Europa zijn. We hopen op een mooie voetbalseizoen.

  • AFCA kleding
  • adidas AEROREADY technologie
  • Bedrukking mogelijk
  • Hoofdsponsor Ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *