adidas Ajax Uittenue Blauw 2022-2023

adidas ajax uittenue blauw 2022-2023Koop hier het adidas Ajax uittenue blauw 2022-2023 in onze shop. In de rekken ook het losse uitshirt en natuurlijk weer een minikit. Je gaat deze zien buiten de Johan Cruijff Arena tijdens de Eredivisie, KNVB beker en Champions League wedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • In: kids, junior, heren en vrouwen
  • Buiten de Johan Cruijff Arena

Je kan het tenue uit ook bedrukken met een speler of eigen naam en nummer. We gaan weer los tijdens de uitwedstrijden met een geweldig uittenue van de club. Je kunt voor het laatste nieuws even langs de officiële site van: AFC Ajax.

Als voetballiefhebber zoek je de beste prijs maar via Ajax.nl/shop steun je ook de voetbalclub. Alleen Ajaxshop heeft de officiële bedrukking dus kan ook een reden zijn om daar te bestellen.

De club heeft voor het seizoen 2022/2023 gekozen voor een blauw tenue. Deze is er voor alle uitwedstrijden van de Amsterdammers. Je vindt deze voor jong en oud in de store. Naast de tenues hebben we ook trainingskleding zoals voetbal trainingspakken en shirts in dezelfde kleuren. Je kunt morgen al op de training lopen met deze nieuwste kleding. Je kan hier ook een adidas Ajax uittenue kids 2022-2023 bestellen.

adidas Ajax Uittenue Blauw 2022-2023

Het tenue in het blauw is ontworpen door adidas. Deze past prima in de complete uit lijn van de club. AFCA Ajax heeft wel vaker een blauw uittenue gehad. Een prachtig contrast met de witte accenten zoals de logo’s en Ziggo in het midden. We kunnen wel zeggen dat het tenue compleet is veranderd vergeleken met de jaren hiervoor. Je hebt hiervoor het shirt in het grijs/blauw gezien en daarvoor in fluor groen. De adidas strepen zijn weer naar de onderkant gegaan in plaats van op de schouders. Ga los en maak je klaar.

  1. Je kunt ook een los adidas Ajax uitshirt donkerblauw 2022-2023 bestellen. Deze heeft nu weer een ronde hals en staat op plek 1 van best verkochte shirts van dit moment.

Een tenue uit is ontworpen met een normale pasvorm. Het voetbalbroekje uit heeft dezelfde kleuren als de kousen. Op het voetbalbroekje het club en adidas logo op de bovenbeen. Je kunt ook alles los bestellen in de voetbal fanshop. Natuurlijk ook de sokken die bestaan uit een linker en rechter sok. We verwachten dat de Amsterdammers alles gaan doen om prijzen te pakken. Vanaf hier denken we speciaal aan Nouri! Stay Strong Appie.

  • Amsterdamsche Football Club “Ajax”
  • Uitwedstrijden
  • Kleur: blauw met wit
  • adidas Clima-cool technology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *