Ajax Keeperstenue Geel 2019-2020

ajax keeperstenue geel 2019-2020Koop hier het adidas Ajax keeperstenue geel 2019-2020 voor je klaarstaan :). Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in de Ajax shop. Ga je toch liever voor een spelers voetbaltenue? Klik dan op de blauwe link voor het adidas Ajax uit tenue 2021-2022.

direct bestellen vsd

  • Voetbalclub: AFC Ajax
  • Sterkeeper: Onana
  • adidas Keeperskleding
  • Bedrukking mogelijk

Jaha! Hij is weer om in te lijsten het Ajax tenue voor de keepers onder ons. Wanneer zien we dit tenue? Tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Als we kijken naar de keepers die het Ajax keeperstenue 2019/2020 gaan gedragen dan zal het André Onana zijn die zijn contract heeft verlengd. Wat er gaan gebeuren met Benjamin van Leer is niet zeker en daarnaast wil Ajax, Scherpen van Emmen overnemen. Wat is nou een voordeel van een compleet keeperstenue? Bij een bestelling als geheel krijg je de sokken er bijna gratis bij :).

Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest – Johan Cruijff

Als we kijken naar de kledingproducent dan zien we ook nu adidas. Ideaal om de trainen in het Ajax keepers tenue geel 2019/20 als je veel moet duiken. Er is namelijk extra gekeken naar de structuur op de schouders. Denk jij dat ondanks zijn contractverlenging André Onana ook volgend seizoen nog in Amsterdam is? Een geweldig goeie keeper natuurlijk. We gaan dit tenue in ieder geval zien in de Johan Cruijff Arena. We zullen voor de uitwedstrijden een andere kleur krijgen.

Ajax Keeperstenue Geel 2019-2020

We noemde net al adidas. Je kent dan vast ook wel de Clima-cool technologie die we veel zien. Het wil dus zeggen dat het ook tijdens de warme dagen comfortabel zit. Je kunt het keepersshirt dan ook bestellen als korte en lange mouwen variant. Voor de veiligheid en om blessures te verminderen heeft de lange mouwen variant extra versteviging. Mocht je dus gaan voor het tenue dan kan het shirt en broekje worden bedrukt. Je hebt vast een favoriet in de selectie of misschien wil je wel je eigen naam achterop. We wensen je in ieder geval veel plezier met het keeperstenue.

  1. Blijft Onana in Amsterdam?
  2. Hoeveel clean-sheets heeft hij volgend seizoen?

2 Reacties

  1. Ik heb echt overal gezocht maar het tenue is nergens beschikbaar, is er iemand die weet waar ik een tenue bedrukt met #24 Onana kan krijgen??? Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *