Voetbal Trainingspak AS Roma

voetbal trainingspak as romaHet voetbal trainingspak AS Roma in het zwart speciaal ontworpen in onze voetbalshop. Je kunt hieronder direct de nieuwste kleding van de club bestellen. Maak je klaar voor het 2de seizoenshelft.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junioren, kids en senior
  • Standaard pasvorm

Het voetbal trainingspak AS Roma 2024-25 heeft een perfecte uitstraling en een prachtige toevoeging aan je collectie. In je kast al het AS Roma thuisshirt 2024/25 shop dan ook de trainingspakken Roma. Het AS Roma trainingspak door sportgigant Nike met een uitstekende kwaliteit. Het trainingspak zal te zien zijn voor en na alle wedstrijden van de club uit Italië. De club in de achtste finales tegen Real Madrid. Bekijk hierboven de prijzen van het voetbal trainingspak AS Roma.

Deze is ontworpen met een donkere basiskleur en rode en oranje accenten. Het ontwerp van Nike komt uit de lijn “Built for Brilliance”. Een prachtig Nike trainingspak met de bekende Dri-fit technologie voor een optimale lichaamstemperatuur. Uiteraard vinden we dan ook het Nike logo op het AS Roma trainingsjack en de trainingsbroek. Het logo van de Romeinen aan de andere kant van het trainingspak. Een voetbal trainingspak is voorzien van 5 ritsen om je spullen in op te bergen.

Voetbal Trainingspak AS Roma

Het AS Roma trainingspak kopen? Te verkrijgen in onze AS Roma fanshop. Zoals gezegd, gemaakt van het Dri-Fit materiaal en een lust voor het oog. Een trainingspak kopen kan bij onze aanbieders. Wij vergelijken de prijzen zodat jij de voordeligste kunt kiezen. In de toekomst nog veel van de club met onder andere een dekbedovertrek en natuurlijk een voetbalreis AS Roma. Bekijk hier de mogelijkheden van tickets AS Roma of een voetbalreis naar de club. De voetbal trainingspakken voor de Serie A? In het overzicht ook het Nike AS Roma trainingspak rood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *