adidas Ajax Uittenue Baby Minikit 2022-23

adidas ajax uittenue baby minikit 2022-23Zie hier! Voor de jongste fans het adidas Ajax uittenue baby minikit 2022-23. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een los uitshirt van de diverse jaren. De overige kleding is beschikbaar voor jong en oud. Onze shop is ook weer geheel vernieuwd met de nieuwste producten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Minikit voor kinderen vanaf 3 maanden tot 6 jaar

Deze minikit is ontworpen door adidas. Deze is er voor de aller kleinste voetbalfans onder ons. Het gaat om baby’s vanaf 3 maanden tot kids vanaf 6 jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om het thuistenue als minikit variant te bestellen. Deze is dan hier te bestellen zodat uw zoon of dochter opvalt op het voetbalveld. Je gaat hierboven dan naar Voetbalshop.nl en daar hebben ze de officiële bedrukking. Maak uw kind nu dus intens blij met de nieuwe Ajax tenue mini uit 22/23.

“Winnen doe je met z’n allen.” – Johan Cruijff

We weten 1 ding zeker dat het Ajax tenue uit 2022/23 niet te zien zal zijn in de Johan Cruijff Arena. Wel tijdens de uitwedstrijden van de club. Daarnaast zal het uitshirt ook te zien zijn in de jeugdwedstrijden van de club. Hoe ver denken jullie dat de club uit Amsterdam volgend jaar in de Champions League gaat komen? De club zal er dan ook alles aan doen om te komende jaren goed te presteren in de Eredivisie en in de toekomst ook standaard mee doen op internationaal niveau.

adidas Ajax Uittenue Baby Minikit 2022-23

adidas heeft dus ook het ontwerp van het minikit voor haar rekening genomen. Sinds de winterstop van het seizoen 2014-2015 staat niet AEGON meer op het shirt maar Ziggo. Het shirt en het broekje zijn, zoals gezegd uitgekomen in een opvallende kleur. Leuk altijd zijn de turquoise accenten. Zo valt ook meteen op dat het Ziggo logo prominent op de voorkant van het uitshirt staat. Daarnaast is het logo met de bekende 3 sterren hierboven op de linker borst te vinden. Zoek je toch iets minder prijzig? Ga eens langs bij het adidas Ajax uittenue minikit 2022-2023 voor dit seizoen.

Een adidas minikit van de club is al beschikbaar voor baby’s vanaf 3 maanden. De kleinste maatjes vanaf 90 tot uiteindelijk 176 cm.

Een groot voordeel is de unieke vormgeving van het tenue kinderen. Verder heeft de kleding van de club de adidas strepen op de kleding. Zie je dus graag je kind rondstruinen in kleding? Het is nu mogelijk met een tenue voor baby’s. Is uw kind nu dus al een echte Ajax fan en wil hij of zij niets liever dan kleding dragen tijdens het sporten? Dan is het de nieuwe tenue-tje voor baby’s het perfecte cadeau. Hier ook het Ajax uitshirt zwartblauw 2021-2022.

  • Ajax fanshop
  • Eredivisie / KNVB beker / Europa
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Stad: Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *