Castore Feyenoord 4de Shirt Zwartgeel 2023-24

castore feyenoord 4de shirt zwartgeel 2023-24Zoek je het Castore Feyenoord 4de shirt zwartgeel 2023-24? Deze hebben we bij onze partners in de shop. Het is uniek want het is een nieuwe kledingsponsor en daarnaast is er nooit een vierde voetbalshirt op de markt geweest in Rotterdam.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Plaats: Rotterdam, de Kuip

Deze is vergeleken met welke dan ook best uniek. Een zwart voetbalshirt zien we niet vaak in Rotterdam. Je kunt wel zeggen dat het een collectors item is geworden. Deze heeft dan ook briljante gele accenten op het Castore voetbalshirt. Deze is te verkrijgen in kids maar ook voor senioren. Zelfs het Castore Feyenoord tenue baby zwart 2023-2024 voor de allerkleinste.

Maak je klaar voor de Champions League en de Eredivisie.

Feyenoord Rotterdam gaat met deze selectie weer 1ste worden in de Eredivisie – VSD

Het voetbalshirt is cool ontworpen zonder de technologieën echt te kennen. Dat is toch allemaal gezeur als het shirt maar lekker aanvoelt. Je voelt je hopelijk lekker na een flinke sportavond. De bekende logo’s zijn ook beschikbaar en nu dus met de vleugels van Castore. De hoofdsponsor pronkt in het midden van het voetbalshirt. In onze shop ook het junioren voetbalshirt en is dus ook goedkoper dan de senioren variant. Kies hier ook het Castore Feyenoord 4e voetbalshirt kids 2023-24 in de maten 122 tot 176.

Castore Feyenoord 4de Shirt Zwartgeel 2023-24

Het voetbalshirt van Feyenoord is nu wel erg populair. Uiteraard door het kampioenschap maar deze is ook gewoon geweldig. Zwart draagt altijd lekker weg en ook als voetbalshirt. Deze staat in de top 3 meest verkochte shirts van dit seizoen. We kijken dan vooral naar de eerste verkoopdagen. De club die in 1908 is opgericht door arbeiders. Kunnen ze overwinteren in het Europese hoofdtoernooi? We hopen het en waarom ook niet. Kies hier later ook het tenue.

  • FR voetbalkleding
  • Opgericht: 1908
  • Kledingmerk: Castore
  • Hoofdsponsor: Europarcs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *