New Balance FC Porto Thuisshirt 2022-2023

new balance fc porto thuisshirt 2022-2023Het nieuwe New Balance FC Porto thuisshirt 2022-2023 is onderdeel van het vernieuwde thuistenue 2022/23. Het thuisshirt de Primeira Liga bij Voetbalshirtsdirect.nl. Ga ook eens langs bij het uitshirt in het geel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: S tot XXL
  • Kleuren: blauw met wit
  • Voetbal Portugal

Het FC Porto voetbalshirt en het gehele tenue zal net zoals het nieuwe celtic tenue dit jaar door NB. Een kledingmerk die we steeds meer op tenues gaan zien. Deze worden geproduceerd met de speciale technologie van het merk. Vroeger kwam de kleding tegelijk uit met het Nike Liverpool thuisshirt rood 2022-2023. Nu zijn ze toch een stap later.

Een shirt dat gedragen gaat worden in Estadio do Dragao en kan worden bedrukt.

Deze is geweldig om te dragen tijdens een voetbalreis richting FC Porto. De coach zal het gehele Estádio do Dragão weer in het blauw en wit willen zien kleuren tijdens de thuiswedstrijden van de club. Naast de thuiswedstrijden zal het nieuwe shirt te zien zijn tijdens de wedstrijden op Europees niveau. De club is helaas niet voor de derde keer op rij kampioen van Portugal geworden. Uiteraard kunnen we wel genieten van de topwedstrijden van de club. Een shirt welke een prima uitstraling heeft. Daarnaast heeft het shirt een blauwe basiskleur welke wordt afgewisseld door witte verticale banen. Hierdoor ziet het tenue er zeer gestroomlijnd en klassiek uit.

New Balance FC Porto Thuisshirt 2022-2023

Zoals gezegd is het nieuwe shirt thuis 2022/23 ontworpen door New Balance. Het Amerikaanse sportbedrijf is al sinds 1906 actief in het sportsegment en staat ten alle tijden voor kwaliteit. Op de linkerborst vinden we natuurlijk het FC Porto logo en op de rechterborst het New Balance logo. Deze is ontworpen met een speciale techniek welke vocht afvoert naar de buitenste lagen van het polyester materiaal. Hierdoor blijft je lichaamstemperatuur constant en optimaal. Maak dus vandaag nog je tenue compleet. Zorg ervoor dat je goedgekleed op het voetbalveld staat dit seizoen. Kijk voor meer producten zoals New Balance voetbalschoenen in onze vernieuwde voetbal fanshop!

Voetbalkleding voor de in Liga in Portugal. Daarnaast speelt de club nog steeds wedstrijden in de Champions League.

+ FC Porto voetbalkleding

+ Kledingsponsor: New Balance

+ Seizoen: 2022/2023

+ 100% polyester

+ Kleuren: blauw / wit

+ Football Club Porto

New Balance het sportmerk dat voornamelijk bekend is in de tenniswereld. Een merk dat probeert vanaf dit seizoen mee te gaan draaien in de voetbalwereld naast Nike, adidas en Puma. Klik in onze online FC Porto voetbal fanshop dus snel door naar het nieuwe thuisshirt 2022/23! Alles even naast elkaar leggen? Klik dan ook op het New Balance FC Porto uitshirt geel 2022-23.

  • FC Porto shop artikel
  • Seizoen 2022/2023
  • Land: Portugal
  • Voetbalkleding: New Balance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *