Nike Turkije Thuisshirt 2021-2022

nike turkije thuisshirt 2021-2022Speciaal voor het EK 2020 het Nike Turkije thuisshirt 2021-2022 in onze voetbal fanshop. Dit shirt is te zien op het EK voetbal 2020. Shop de Dri-FIT voetbalkleding in het rood met witte accenten. Bekijk de nieuwste voetbalshirts, kleding en trainingspakken in onze voetbalshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kind, baby, kids en S tot XXL
  • Sterspelers: Hakan Calhanoglu en Yilmaz

Dit shirt is een strak, modern voetbalshirt geworden. Turkije voetbalshirts zijn gemaakt van 100% polyester. Je kunt deze dus dragen als je in het buurthuis gaat kijken. Zit jij klaar voor de televisie met familie? Shop het shirt met de prachtige kleuren en we gaan voor EURO2020.

Hakan Calhanoglu wordt de ster op EURO2020

Het Turkije thuisshirt is uiteraard in de prachtige kleur wit. Voetbalshirts landen zijn verder voorzien van rode accenten en het Turkije logo op de linkerborst. Het betreft een Nike voetbalshirt en deze is dus ontwikkeld met het bekende Dri-fit systeem. De mesh-panelen zorgen voor een perfect draagcomfort. Het shirt is te verkrijgen in senioren maten, dus S tot XXL. Turkije voetbalshirts hebben wel een normale pasvorm. We hebben het Turkije voetbalshirt natuurlijk al een tijd kunnen volgen tijdens de kwalificatie van het EK voetbal 2020.

Nike Turkije Thuisshirt 2021-2022

Het Turkije voetbalshirt EURO2020 zal worden gedragen in de Ataturk Olympisch stadion tijdens thuiswedstrijden. Het voetbalshirt zal in ieder geval te zien zijn tijdens het EK 2020 en de kwalificatie voor bijbehorend kampioenschap voetbal 2022. Een nieuwe voetbalshirt voor het EK voetbal 2020 om het Turks nationale team aan te moedigen. Het voetbalshirt bedrukken? Bedruk je favoriete speler achterop het shirt te laten bedrukken. Het is ook mogelijk om een eigen naam en nummer te laten bedrukken. De kosten voor een officiële bedrukking is €20,00. We wensen je veel plezier met het prachtige shirt. Het voetbalshirt is geweldig populair in Turkije maar ook zeker in Nederland. Om Turkije te volgen in straks voetbaltickets EK 2020 zullen wij ook nog gaan aanbieden in onze shop voetbalreizen. Nogmaals veel plezier met het Nike Turkije thuisshirt 2021-2022.

  • Turks voetbalelftal
  • Thuiswedstrijden: Ataturk Olympisch stadion
  • EK voetbal 2020 ook wel EURO2021
  • Kledingmerk: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *