Seizoensstart

seizoensstartEen seizoenstart; het is zover. We mogen de wei weer in. De seizoensstart staat voor de deur. Daar hebben we lang op gewacht. We missen de geur van het voetbalveld en het gevoel van de spanning tijdens een wedstrijd. Uiteraard missen we ook de gezelligheid van het team.

We gaan het hieronder hebben over een outfit die je kan samenstellen. Wanneer een seizoensstart precies is kan afhankelijk van het niveau zijn. De amateurs starten bijna altijd eind augustus. Een voorbereiding van hoofdklasse of betaald voetbal is vaak al veel eerder.

Seizoensstart | Outfit op orde?

Maar heb je jouw outfit al op orde? Of moet je nog even shoppen voor bijvoorbeeld een voetbalshirt. En heb je nog een goede voetbalbroek? Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen. En als je dan toch bezig bent, ga dan direct voor een outfit waar je alle kanten mee op kunt. Kijk ook een bij voetbal wat heb je nodig? Hieronder ga je naar Voetbalshop.nl voor een compleet outfit.

direct bestellen vsd

Als het warm is, wil je natuurlijk een voetbalshirt met korte mouwen aan en een voetbalbroek met korte pijpen. Maar als je het veld op moet als het net boven de nul graden is, dan heb je wel graag iets aan met lange mouwen. Zowel voor wat betreft shirt als broek. Je kunt dan het beste gaan voor een trainingspak voor de trainingen. Moet je wedstrijden spelen als het kouder is? Ga dan voor een legging onder je voetbalbroek. En ook een shirt met lange mouwen onder je voetbalshirt met korte mouwen is een goede optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *