Nike Mercurial CR7 Goud Zilver

nike mercurial cr7 goud zilverNet als Ronaldo de unieke Nike Mercurial CR7 goud zilver kopen? Het zijn voetbalschoenen die we ook helemaal in het goud hebben gezien.

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen en senioren
  • Naam pack: Quinto Triunfo
  • Vijfde Ballon d’Or
  • Kleuren: goud en zilver

Nike Mercurial voetbalschoenen alweer met een bijzondere pack. De Quinto Triunfo speciaal ontworpen voor Cristiano Ronaldo op weg naar de vijfde Ballon d’Or. Limited edition voetbalschoenen met een bijzonder uiterlijk. Voetbalschoenen welke de Nike Mercurial CR7 Chapter 5 al snel opvolgen.

Cristiano Ronaldo 1 of misschien wel de beste speler ter wereld. De geweldige voetballer komt nu bijna maandelijks met nieuwe voetbalschoenen op de proppen. Fans, tegenstanders en journalisten houden en haten van de ster van Real Madrid. Zijn vijfde Ballon d’Or winst kwam dan ook niet als een verrassing. Wereldvoetbalbond FIFA had hem dit seizoen al uitgeroepen tot “Player of the Year”. Bij de overwinning kwamen deze Nike Mercurial CR7 Quinto Triunfo voetbalschoenen met een geweldig kleurenpalet.

Nike Mercurial CR7 Goud Zilver

Ronaldo Nike voetbalschoenen goud worden dus uitgebracht voor de vijfde Ballon d’Or. Wereldwijd gaan maar 1000 paar voetbalschoenen in de schappen. Je kunt ze dus bestellen en als enige op deze geweldige voetbalschoenen gaan voetballen. Hieronder de complete lijst en we feliciteren Cristiano Ronaldo met zijn 5de bal;)

Top 20 Lijst Ballon d’Or 2017

  1. Cristiano Ronaldo 
  2. Lionel Messi
  3. Neymar
  4. Gianluigi Buffon
  5. Luka Modric
  6. Sergio Ramos
  7. Kylian Mbappé
  8. N’Golo Kanté
  9. Robert Lewandowski
  10. Harry Kane
  11. Edinson Cavani
  12. Isco
  13. Luis Suarez
  14. Kevin De Bruyne
  15. Paulo Dybala
  16. Marcelo
  17. Toni Kroos
  18. Antoine Griezmann
  19. Eden Hazard
  20. David De Gea

cristiano ronaldo voetbalschoenen goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *