Nike Mercurial CR7 Chapter 5

nike voetbalschoenen cut out brillianceJe kunt hier de Nike Mercurial CR7 Chapter 5 kopen. Prachtige voetbalschoenen zilver, wit met zwart. We hebben in de winkel ook alle andere Nike’s gedragen door Cristiano Ronaldo.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Beschikbaar in: kids, junior, vrouwen en heren
 • Wit met goud en zwart
 • Cristiano Ronaldo lijn

Nike CR7’s Chapter 5 Mercurial voetbalschoenen oogverblindend en voor kinderen en senioren. Ontworpen voor zijn begintijd bij Real Madrid en wat voor ster hij is geworden. Uiteraard ook zijn verleden bij United en Sporting niet te vergeten. ‘Cut to Brilliance’ staat dus voor de diamant wat hij is geworden. Zie ook Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly en Nike hoge voetbalschoenen.

nike mercurial cr7 chapter 5

Nike Mercurial CR7 Chapter 5

De speelstijl van deze geweldige aanvaller wordt door kledingsponsor Nike vaak gebruikt. Voetbalschoenen ontwerpen voor CR7 is dan ook een eer. Nike begon met chapter 1 en later tot 4 waar nu Nike Mercurial CR7 Chapter 5 aan toe worden gevoegd. De carrière van Cristiano Ronaldo is perfect verlopen en dat is ook wel te zien aan de statistieken van deze geweldenaar. Waar stonden de voorgaande chapters voor?

 1. Vulkanische eiland Madeira
 2. Opleiding bij Sporting Lissabon
 3. Debuut onder Sir Alex Ferguson
 4. Manchester United tot wereldster

Nike voetbalschoenen Cut to Brilliance

De naam Nike voetbalschoenen Cut to Brilliance zegt het al. Een geweldige voetballer welke met steeds meer perfectie te werk gaat. Het slijpen kost een aantal jaar maar het wordt steeds mooier. De transfer van Manchester United naar Real Madrid CF was bijzonder. Het was destijds de duurste transfer aller tijden (94 miljoen). Mijlpalen zijn bereikt zoals 50, 100, 150, 200, 250 goals en nog veel meer persoonlijke prijzen.

 • CR7 Mercurial Chapter 5
 • Flyknit bovendeel en Grip
 • ACC (All Conditions Control) technologie
 • 3D textuur en 3D Speed Plate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *