Nike CR7 Witte Voetbalschoenen

nike cr7 witte voetbalschoenenDezelfde schoenen als Crisitiano Ronaldo? Kies de Nike CR7 witte voetbalschoenen met 1 van de eerste sok achtige fit. Hij heeft ieder kwartaal vernieuwde voetbalschoenen. Daarboven zie je Flyknit en ACC system.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, junior, vrouwen en heren
  • Cut to Brilliance

Cut to Brilliance met het 5de hoofdstuk van Cristiano Ronaldo. De naam Chapter 5 staat dus voor hoe CR7 is gevormd. Witte voetbalschoenen staan voor de Koninklijke en dat hij op alle mogelijke manieren in de geschiedenisboeken is te vinden.

Het zijn prachtige units met de nieuwste technologieën. Of je nu een aanvaller of verdediger bent. Ze zijn licht ontworpen voor snelle acties. De bovenkant is vernieuwd om nog een beter schot te krijgen. Daarnaast word je passing helemaal zuiver. Shop ook de Nike hoge voetbalschoenen met de naam Cut to Brilliance.

Nike CR7 Witte Voetbalschoenen

Nike CR7 Chapter 5 met de inspiratie van diamanten. Hij is gevormd als mens en als voetballer. “El Sueño Del Niño” staat ook op de cleats. Geweldige voetbalschoenen met een unieke kleurencombinatie. lichtgewicht voetbalschoenen van 184 gram. Je vindt een totaaloverzicht via de link: Nike Mercurial CR7. Flyknit 360 is de vormgeving en opbouw en ACC wil zeggen dat de schoenen geschikt zijn voor ieder weertype.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *