Nike Ronaldo Kunstgras Voetbalschoenen

nike ronaldo kunstgras voetbalschoenenUniek zijn de Nike Ronaldo kunstgras voetbalschoenen. Je ziet aan de zijkant CR7 met zwarte accenten. De sokkenfit is nieuw en geeft een hoge uitstraling.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: maat 36 tot 48,5
  • Cut to Brilliance
  • Voetbalschoenen Nike

Je kunt bij ons deze superfly’s bestellen. Deze varianten zag je vroeger om de voeten bij v Persie en de Braziliaanse Ronaldo. Een uniek pack met Cut to Brilliance. Voor natuurgas de Nike CR7 witte voetbalschoenen. Ze hebben een normale pasvorm en zijn extra licht ontworpen. Het grappige zijn de noppen met goud en zilver. Bestel ze hierboven direct bij onze aanbieder Voetbalshop.nl.

Nike Ronaldo Kunstgras Voetbalschoenen

Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 5: Cut to brilliance SG-PRO Anti-Clog is een aardige mond vol. Mercurial Superfly kennen we natuurlijk door Ronaldo! Populaire hoge voetbalschoenen voor zowel kinderen als senioren. Chapter 5 is speciaal voor de records van de grootheid. We hebben hiervoor chapters gehad van zijn tijd bij Manchester United. Daarvoor weer bij Sporting waar allemaal unieke voetbalschoenen voor kwamen. Cut to Brilliance in het wit voor de doelpunten en mijlpalen bij de Koninklijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *