adidas Ajax Grijs Trainingspak 2019-2020

adidas ajax grijs trainingspak 2019-2020Het jack en broek maken het adidas Ajax grijs trainingspak 2019-2020. Een andere naam is AFCA presentatiepak en al te zien op de trainingen van de club. Je kunt deze direct hieronder bestellen voor de beste prijs.

direct bestellen vsd

  • Shop direct in de Voetbalshop.nl
  • Presentatiepakken voetbal
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

In de Eredivisie is het adidas Ajax trainingspak in het grijs het meest populaire in de shop. Een kleur die we niet vaak zien in Amsterdam dus naar alle waarschijnlijkheid wordt het pak gedragen buiten de Arena. Je kunt deze morgen al in huis hebben :). Vergelijkbare producten in onze voetbalshop zijn het adidas Ajax trainingspak zwart 2019-2020 en het Ajax trainingspak uit kids 2019-2020.

Stelling: Ajax gaat aankomend seizoen weer zo ver komen in de Champions League

Deze is ontworpen door adidas. adidas maakt alle voetbal trainingspakken met de Clima-cool technologie. Aangezien de kleding steeds vaker door kids en volwassenen wordt gedragen is deze ook ideaal om te sporten. Wij vergelijken overal op internet de prijzen van je producten en kwamen uit bij Ajaxshop.nl. Je kunt lekker combineren met bijvoorbeeld het Ajax uitshirt zwartblauw 2021-2022. Uiteraard zal het pak te verkrijgen zijn van kids tot XXL.

adidas Ajax Grijs Trainingspak 2019-2020

Het Duitse sportmerk adidas betaalt de club rond de 5 miljoen voor de sponsoring. Je ziet adidas en de adidas strepen dan ook nadrukkelijk terug op het pak. We hopen op een seizoen met prijzen zodat het adidas trainingspak lekker lang kan worden gedragen. Ajax zal in ieder geval in de Eredivisie en de KNVB beker los gaan. Daarnaast hopen we weer op een mooie Europees avontuur. De mesh-panelen in het trainingspak speciaal ontworpen door adidas geven een fris en comfortabel gevoel. Chill dus lekker in de Johan Cruijff Arena of wanneer je met vrienden in de kroeg aan het kijken bent. De trainingsbroek en jack zijn ook los te bestellen. Het is wel even wennen om het Ajax logo in het blauw/grijs te zien.

  • Trainingskleding
  • adidas voetbal trainingspakken
  • Jack en trainingsbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *