adidas Ajax Trainingspak 2022-2023

adidas ajax trainingspak 2022-2023Wat hebben we hier? Een adidas Ajax trainingspak 2022-2023 voor de liefhebbers. Heel uniek is het Ajax sweat trainingspak zwart oud logo 2020-21 in onze shop. Wat vind je van de combi rood met blauw?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • kinder, junior, kids, senioren
  • 4 verschillende trainingspakken
  • adidas Clima-cool technologie

We hebben hier weer een pak voor het seizoen 2022/2023 voor in de Eredivisie, KNVB beker en Champions League. Je kunt het geweldige Ajax trainingspak rood met blauw direct bestellen en je hebt deze spoedig in huis. In de fanshop van Voetbalshirtsdirect.nl hebben we deze  als kids maar ook senioren trainingspakken.

Deze bestaat uit het trainingspak in de kleuren rood met blauw.

Een ontwerp van adidas met mesh-panelen ideaal om te sporten of te chillen. Een volwassen maat? In de shop hebben we de voetbal trainingspakken vanaf S tot XXXL. Deze bestaat uit het trainingsjack voorzien van donkeren strepen. Daarnaast een trainingsbroek met rode strepen. De trainingspakken zijn verkrijgbaar in 4 varianten welke allemaal verschillen qua kleur of jasje. adidas voetbal trainingspakken met clima-cool technology om ook tijdens warme dagen vocht af te voeren. Ze zijn er voor kinderen, junioren, vrouwen, meiden, heren en mannen.

adidas Ajax Trainingspak 2022-2023

In de Ajax shop een pak in de unieke kleuren. AFC Ajax zal een seizoen moeten draaien waar minimaal 1 prijs wordt gepakt. Het trainingspak zal een rol spelen voor onderweg maar ook tijdens de trainingen voor uitwedstrijden. Zie ook het populaire adidas Ajax 3rd presentatie trainingspak zwart 2022-23. Een bedrukking is ook mogelijk. Je bedrukt initialen met een nummer op het adidas Ajax trainingspak 2022-2023. Je vindt verder in onze store ook de sjaals, vlaggen, dekbedovertrekken en kleding voor het nieuwe seizoen. Heel veel plezier met de merchandise van de club. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • AFC Ajax
  • Stad: Amsterdam
  • Uitwedstrijden
  • kledingmerk: adidas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *