adidas Ajax Uittenue Wit 2023-2024

adidas ajax uittenue wit 2023-2024Koop in onze winkel het adidas Ajax uittenue wit 2023-2024 met donkerblauw. Ziggo lijkt een stuk minder dit gedrukt maar dat is optisch bedrog. Je kunt in de Ajax.nl/shop zelf de 3 items selecteren. Bedruk dan ook direct het broekje en het uitshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Buiten de Johan Cruijff Arena
  • Wit met donkerblauw

Het is uiteraard weer een adidas ontwerp met een normale pasvorm. We gaan deze het meeste zien tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie. Daarnaast natuurlijk ook in Europa maar daar verwachten we ook een Europees tenue voor. Ook nog een aantal wedstrijden in de KNVB beker. Maak je dus helemaal klaar. We hebben voor de junioren het adidas Ajax tenue uit kids 2023-2024.

Pubquiz vraag middel: aan welke Turkse club is Naci Ünüvar uitgeleend geweest?

Als je kijkt naar het uitshirt en broekje zie je een geweven clublogo. Deze is donkerblauw net als de andere logo’s op het tenue. Ook de hoofdsponsor en bedrukking is in die kleur. Verder is deze voorzien van een geribbelde ronde hals. Het broekje is voorzien van een elastische tailleband. Je kan deze dus op maat zetten bij het passen al. Als je op het voetbalshirt kijkt dan zie je een all-over graphic. In de Ajax.nl/shop noemen ze het een tikje Amsterdam in het uitshirt.

adidas Ajax Uittenue Wit 2023-2024

Het Duitse merk adidas heeft alle voetbalkleding weer ontworpen. Dit doen ze altijd in samenspraak met de club. Het is een unieke kleurensamenstelling geworden. Toch zien we op de socials verschillende geluiden als het gaat om het uiterlijk. Je kunt deze ook met eigen ogen zien naast de Johan Cruijff Arena. Pas deze lekker of combineer er op los met de andere kleding. Je kan er bijvoorbeeld ook een adidas Ajax prematch shirt blauw wit 2023-2024 erbij bestellen. Als laatste willen we nog melden dat het ontwerp van 100% gerecycled polyester is. Schalm Ohohohooooh ohohohoooh wij zijn Ajax Amsterdam in dit nieuwe tenue.

  • adidas voetbalkleding
  • Broekje met elastische tailleband
  • Gestikt logo
  • 100% gerecycled polyester
  • Normale pasvorm
  • Officiële bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *