adidas Arsenal Shirt Thuis Dames 2023-2024

adidas arsenal shirt thuis dames 2023-2024Hier kan je het adidas Arsenal shirt thuis dames 2023-2024 kopen. Verkrijgbaar vanaf maat 3xs tot XXL. Verder heeft deze een vrouwelijke pasvorm en gemaakt van 100% gerecycled polyester. Bedruk deze eens met je favoriete speler of kies je eigen naam en nummer.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Emirates Stadium

Vergeleken met voorgaande jaren is er veel rood zichtbaar op het thuisshirt. De mouwen zijn netjes wit met daarop weer bekende gouden accenten. De logo’s van het kledingmerk en de club zijn dan ook weer goud. Een eventuele bedrukking zal in het wit plaatsvinden achterop het voetbalshirt. In het midden staat natuurlijk weer Emirates Fly Better. Wij hebben de prijzen al vergeleken dus je kan direct naar de goedkoopste aanbieder.

adidas Arsenal Shirt Thuis Dames 2023-2024

Je had vast al gezien dat het Duitse kledingmerk adidas de kleding heeft ontworpen. Dit wil zeggen met AEROREADY technologie en mesh. Het zorgt dat het zweet wordt weggedreven en je voelt je altijd comfortabel. Het is ook mogelijk om een heel thuistenue te creëren. Je kunt in onze winkel dan ook direct het adidas Arsenal broekje thuis wit 2023-2024 en adidas Arsenal sokken thuis wit 2023-2024 bijbestellen. Maak je klaar voor een nieuw seizoen Premier League voetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *