adidas Belgie Trainingspak Zwart 2022-2023

adidas belgie trainingspak zwart 2022-2023Koop hier het adidas Belgie trainingspak zwart 2022-2023. Je vindt de trainingspakken landen met 5 ritsen! Bekijk ook eens het pak in 3 andere kleuren om de juiste keuze te maken. Deze heeft een standaard pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Voetbalkleding WK2022
  • Trainingspakken landen
  • Beschikbaar in: kids, heren en dames

Je vindt in onze rekken de Rode Duivels trainingspakken en presentatiepakken op een rij. Allemaal ontworpen voor het Wereldkampioenschap voetbal. KBVB en adidas zijn er vroeg bij als het gaat om de kleding. Het nationale elftal draagt het trainingspak onderweg naar de wedstrijden en tijdens interviews bijvoorbeeld. Je kunt ze bestellen in kinderen, junioren tot XXXL. We hebben ook het adidas Belgie trainingspak zwart 2020-2021.

EURO 2020 staat bijna op het programma. We zijn benieuwd wat jouw ideale opstelling is.

Een trainingspak van de Rode Duivels is gewild. Het nationale elftal van België gaan we aankomende zomer hopelijk nog veel zien. Op weg naar het EK voetbal gaan we nog veel genieten van de sterren in dit pak. Je kunt ze daarna nog verwachten tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden in aanloop naar Qatar2022. De Rode Duivels dragen de pakken onderweg naar het hotel en tijdens het reizen naar de wedstrijden. Je kunt ze ook in het zwart bestellen.

adidas belgie trainingspak zwart 2022-2023

Je ziet altijd de rode met gele accenten met nu een zwarte trainingsbroek. Het jack is rood met zelfs de sponsor logo’s erop. In een trainingspak zien we altijd de kleuren van de nationale vlag van België terug komen. De drie adidas strepen lopen langs de zijkant. adidas zien we natuurlijk op de rechterborst en aan de andere kant van de trainingsbroek. Sinds 2014 staat adidas op de trainingskleding en wedstrijdkleding van de Belgische voetbalbond. De Koninklijke Belgische voetbalbond gaat los. Loop ook eens langs het adidas Rusland thuisshirt EK 2020-2021 voor een heel ander exemplaar.

  • Land: België
  • Bijnaam: Rode Duivels
  • Koninklijke Belgische voetbalbond
  • Thuishaven: Brussel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *