adidas Belgie WK Thuisshort Zwart 2022-2023

adidas belgie wk thuisshort zwart 2022-2023Koop hier het adidas Belgie WK thuisshort zwart 2022-2023. Je kunt wel zeggen dat deze compleet anders is dan het vorige tenue. Daar was een broekje nog rood. Deze is beschikbaar voor de kleinste fans tot aan senioren maten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Belgisch voetbalelftal
  • Bijnaam: Diables Rouges
  • adidas voetbalkleding

Shop hier het short voor kinderen, junioren, vrouwen en heren. De prachtige zwarte kleur komt terug in het complete thuistenue. Daarnaast zit er een patroon in verweven. Maak je tenue compleet met het Rode Duivel thuisshirt en voetbalkousen. Hier ook het oudere adidas Belgie voetbalbroekje thuis rood 2020-21 en kan niet zonder de Belgie kousen thuistenue 2022-2023.

Met deze selectie gaat Belgie sowieso de halve finale halen – VSD

Je hebt misschien de rest van het tenue ook al gezien. Deze kan je dus als 1 geheel bestellen in onze shop. Daarnaast kan je een tal van andere kleding bestellen. We hebben bijvoorbeeld ook het adidas België Presentatie Trainingspak 2022-2024 in de kleuren zwart met rode accenten.

adidas Belgie WK Thuisshort Zwart 2022-2023

Het prachtige thuistenue voor het wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Vervolgens gaan we het tenue en dus ook deze zien tot de kwalificatie van het EK voetbal 2024. Shop het Clima-cool tenue in aanloop van het WK voetbal. Je kunt natuurlijk ook kleding personaliseren zoals De Bruyne of Lukaku om even 2 sterren te noemen. adidas trainingskleding en wedstrijdtenues zijn beschikbaar voor kinderen en senioren.

  • Land: Belgie
  • Rode Duivels
  • Bond: KBVB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *