adidas Belgie WK Uitshirt Wit 2022-2023

adidas belgie wk uitshirt wit 2022-2023Wil jij net als de Rode Duivels een adidas Belgie WK uitshirt wit 2022-2023 kopen. Zoals gezegd zien we het shirt tijdens de World Cup en kwalificatie EK voetbal 2024. Ook is deze er voor kinderen en als minikit om deze voor iedereen beschikbaar te hebben.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Seizoen: Tot Euro 2024
  • adidas Clima-cool technologie

België met het nationale team naar het Wereldkampioenschap voetbal 2022. Uitwedstrijden in dit shirt maar niet meer met een favorietenrol. Deze is er voor het WK seizoen in het wit met gekleurde accenten. De Belgische vlag op de linkerborst en op de rechterkant het adidas logo. De opvallende kleur met accenten uit de nationale vlag.

Naast de standaard pasvorm ook een geribbelde ronde hals

Een geheel Rode Duivels uit tenue kopen? Shop dan ook de adidas Belgie voetbalshorts WK 2022-2023 en adidas Belgie WK uitkousen wit 2022-2023. Het is misschien al opgevallen dat alle WK voetbalshirts geen sponsor in het midden hebben. De hoofdtoernooien en voetbalshirts landen zijn altijd zonder sponsor. Op die plek komt het nummer van de speler net als het rugnummer. Een prachtig adidas voetbalshirt voor kinderen, junioren, heren en dames in de shop.

adidas Belgie WK Uitshirt Wit 2022-2023

Een Rode Duivels shirt uit wit in combinatie met een adidas voetbalbroekje en gele kousen. Wil je een voetbalwedstrijd bijwonen kan straks in onze WK shop? Een Clima-cool voetbalshirt zoals deze mag dan natuurlijk niet ontbreken. Prachtige wedstrijden tijdens het hoofdtoernooi landen. Het Rode Duivels shirt uit zal veel worden gedragen in België en Nederland. We gaan het voetbalshirt België zien tot de EK 2024. We kijken dus uiteraard uit naar deze top wedstrijden die de Rode Duivels gaan laten zien. Ga voor een prachtig geel voetbalshirt van België of kies andere merchandise zoals sjaals en vlaggen. Kies hier ook het adidas Belgie shirt uit kind 2022-2023.

  • Belgische nationale voetbalelftal
  • Bijnaam: Rode Duivels
  • Uitwedstrijden
  • 100% polyester
  • Normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *