adidas Duitsland Keepersshirt 2022-2023

adidas duitsland keepersshirt 2022-2023Hier het adidas Duitsland keepersshirt 2022-2023 kopen. Deze in de blauwe kleur zal wel door Neuer gedragen gaan worden. Eerst op het WK voetbal 2022 in Qatar en daarna tijdens de kwali van het EK voetbal 2024.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Manuel Neuer
  • Rugnummer: 1
  • WK voetbal 2022

Deze is ontworpen door adidas en DFB. Officiële voetbalkleding voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022. #WirAlleZusammen de slogan op weg naar het WK voetbal. Neuer, Marc-André ter Stegen en Kevin Trapp de gegadigden voor het blauwe keepersshirt. Shop deze hierboven en kies ook een keepersbroek en trainingspak. In de Duitsland voetbal fanshop ook het adidas Duitsland keepers tenue 2018-2019.

Wedstrijden op het WK voor die Mannschaft in het unieke blauwe tenue. Het is niet alleen het WK want ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden tot het EK voetbal 2024 gaan we het shirt zien. Duitsland gaat al torenhoge favoriet naar het WK. De V-hals op het shirt met de horizontale strepen met slimfit materiaal maakt het keepersshirt compleet. adidas ontwerpt natuurlijk de voetbalkleding van het Duitse nationale team! De adidas strepen op de schouder en het logo in het wit op de rechterborst. Shop de keeperskleding voor kind, junior, kinderen, heren & dames.

adidas Duitsland Keepersshirt 2022-2023

adidas Duitsland shirt keeper kan worden aangeschaft als Neuer keepersshirt of worden bedrukt met naam en nummer. Liever een Marc-André ter Stegen keepersshirt bedrukt deze dan met zijn naam en nummer. Waarom staat er boven het DFB logo 4 sterren? Duitsland is 4 maal wereldkampioen geworden in 1954, 1974, 1990 en 2014. Recent inderdaad nog toen Nederland de halve finale heeft gehaald. De FIFA WK winners badge staat daarom in het midden van het shirt als ze de overwinning behalen.

  • Die Mannschaft
  • Kledingmerk: adidas
  • Bond: DFB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *