adidas Duitsland Thuisshirt Kids 2022-2023

adidas duitsland thuisshirt kids 2022-2023Koop hier het adidas Duitsland thuisshirt kids 2022-2023 naast het adidas Duitsland thuisshirt WK 2022-2023 voor senioren. Je kunt voor meer kleding langs in onze Duitsland voetbal fanshop. Maak jezelf klaar voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: WK voetbal 2022
  • Die Mannschaft

Zie hier het thuisshirt speciaal voor kids gaan we uiteraard zien tijdens het WK voetbal van 2022. Het voetbalshirt wordt gedragen tot en met het EK voetbal 2024. Je kunt ook een voetbalshirt bedrukken! Als je op de button klikt zie je de belangrijkste bedrukte shirts. Liever een eigen naam of nummer? Natuurlijk is dat ook mogelijk bij Voetbalshirtdirect. Je kunt het shirt vandaag bestellen en binnen 2 werkdagen heb je deze in huis.

Stelling: Duitsland gaat de finale van World Cup 2022 halen – VSD

Het Duitsland WK voetbalshirt 2022/23 wordt al jaren ontworpen door de Duitse sportgigant adidas. Kijken we naar het verleden van Die Mannschaft dan is het geen verrassing. Als we kijken naar de technologie dan zie je de bekende Climacool technologie. Clima-cool zorgt voor een vocht afwering en comfortabel gevoel ook tijdens en na intensief sporten. Het adidas logo met de adidas strepen uiteraard in het zwart. Ook zie je het Deutscher Fussball-Bund logo welke eveneens zwart is.

adidas Duitsland Thuisshirt Kids 2022-2023

Het thuisshirt ontworpen voor kinderen is er natuurlijk ook voor senioren. Andere belangrijke producten in de fanshop zoals de accessoires maar ook trainingspakken. Rond het Wereldkampioenschap voetbal gaan we een volle fanshop creëren met meer kleding. Mis je iets in onze shop of zoek je een product? Je kunt het ons laten weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Ga ook eens langs bij het Duitsland uitshirt junior 2018-19.

  • Die Mannschaft
  • Deutscher Fussball-Bund
  • Kledingmerk: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *