adidas Italie Thuistenue 2023-2024

adidas italie thuistenue 2023-2024Bestaande uit het thuisshirt, broekje en kousen het adidas Italie thuistenue 2023-2024. Uiteraard is het thuisshirt van de Azzurri ook los te verkrijgen. Wat vind jij van dit tenue en van kledingmerk adidas?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: tot EK voetbal 2024
  • Bijnaam: Azzurri

Hier het tenue van de Azzurri bestaande uit het Italia thuisshirt, short en voetbalkousen. Deze is sowieso te zien tijdens EURO 2024, als ze door de kwalificatie komen althans. Ze hebben het WK al gemist dus we gaan wel uit van een  sterke kwalificatie. Onder aanvoering van Verratti gaan ze weer voor de titel op het Europees kampioenschap.

Deze lijkt er op de kleding die werd gedragen op het EK voetbal 2016. adidas voetbalkleding met een Clima-cool technologie. Dit zegt eigenlijk al wat het doet. We gaan spelers als Buffon en Pirlo zeker missen maar er zullen andere spelers gaan opstaan. Zo is Verratti nu de absolute held en kijken we uit naar de aanvallen van Chiesa.

adidas Italie Thuistenue 2023-2024

Deze met een unieke style voor de komende wedstrijden. Naast de kwalificatie zullen er ook Nations League wedstrijden worden gespeeld. Je zag het al goed, Puma is weg en adidas is hier voor terug. Dat is zeker een grote verandering geweest. Clima-cool van adidas zorgt altijd voor een fris geheel en beschikbaar voor iedereen. Deze althans het shirt kan worden bedrukt met nummer van je favoriete voetballer. Italië zal zorgen dat ze weer aanwezig zijn op het EK voetbal 2024. Het Italiaans voetbalelftal staat bekend om de geweldige resultaten op hoofdtoernooien. Volg ons op social media voor de nieuwste voetbaltenues en voetbalshirts. Kies ook bijpassende Nike Phantom GX Elite FG Blast.

  • Bijnaam: Azzurri
  • Kledingmerk: adidas
  • Kleuren: blauw en wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *