adidas Predator Pogba Leger Camo 2019

adidas predator pogba leger camo 2019Koop hier de adidas Predator Pogba leger camo 2019 voetbalschoenen uit de Encryption pack. Je kunt bij ons ook een bijpassend trainingspak of bijvoorbeeld de bal erbij bestellen. Maak je klaar voor de training :).

direct bestellen vsd

+ Direct naar Voetbalshop.nl

+ Encryption Pack

+ In: kids, junior, dames en heren

Je kunt bij ons de Predator 19+ PureControl Limit direct bestellen met of zonder veters. Als je denkt wat zijn het voor unieke kleuren? Je ziet wit, groen, grijs en zwarte accenten. Laat ons gerust weten wat je van deze voetbalschoenen vindt. Ga ook eens langs bij de voetbalschoenen Nemeziz Messi witgrijs 2019.

Primeknit Collar zorgt voor een 360 graden pasvorm

Je kunt wel zeggen dat een ware icoon is teruggekeerd. We kennen inmiddels allemaal de magische adidas Predator. In het verleden droegen Zinedine Zidane, David Beckham en Kaká deze boots. De adidas Predator is in een nieuw jasje gestoken en we zien nu Paul Pogba, Mesut Özil en Ivan Rakatic deze schoenen dragen. Kies hier ook het adidas Knock Out voetbal WK Telstar Mechta.

adidas Predator Pogba Leger Camo 2019

Ga bij ons voor de adidas Predator 19+ boots met pack: geloof in de droom! De groepsfase staat weer voor de deur en dat wil zeggen de laatste paar wedstrijden in de CL. Je kunt je zelf al klaar maken voor na de winter. Gek toch om op deze naar de training te gaan. In de voetbalwereld gaat het om dromen waarmaken en ook op het hoogste podium. Je kunt dat zeker met dezea adidas Predator voetbalschoenen. Als we kijken naar het grafische ontwerp denkt je toch “oké oké oké lekker hoor”. Het zijn in dit geval lichtgewicht schoenen van slecht 239 gram. Shop snel voor junior, kind, heren en vrouwen.

  • Gepixeld grafisch ontwerp
  • Unieke voetbalschoenen voor grote helden
  • Gedragen door: Rakitic, Messi en Pogba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *