adidas Real Madrid Blauw Voetbalbroekje Uit 2021-22

adidas real madrid blauw voetbalbroekje uit 2021-22Koop hier het adidas Real Madrid blauw voetbalbroekje uit 2021-22 welke veel moderner is dan het vroegere kleine broekje. Extra leuk om de combinatie te maken met de adidas Real Madrid uitkousen blauw 2021-2022 mocht de zomer training weer beginnen.

bestel nu
  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • adidas voetbalkleding

Je kunt het wel raden: Het Real Madrid tenue uit 2021/22 is samen met Barca het meest verkocht. We kunnen wel inschatten dat de kleding altijd snel gaat. Zelfs voor een uittenue is dit toch best bijzonder. Madrid is naast een geweldige stad ook een voetbalbolwerk. Uitwedstrijden van de Koninklijke zullen worden afgewerkt in dit tenue. In de Primera Division, Copa del Rey maar natuurlijk ook in de Champions League mogen we genieten van de sterren uit de selectie.

De selectie van Real Madrid gaan samen met Ancelotti voor de tripple.

Als je toch kijkt naar de afbeelding van het adidas Real Madrid voetbalshort dan valt de basiskleur direct op. Je zal dus opvallen als je met het broekje op de training komt. adidas zorgt voor een fris en droog gevoel door de Clima-cool technologie van het kledingmerk. Deze technologie zorgt ervoor dat shirts, broekjes en kousen niet plakkerig of vervelend gaan aanvoelen. Dit komt doordat zweet en vocht wordt afgevoerd naar de buitenkant van de stof. Eerder vergeleken wij altijd prijzen maar nu kiezen we de goedkoopste aanbieder. Dit omdat de prijzen zo snel veranderen. Je kunt dus gelijk naar het overzicht van aanbieder Unisportstore.nl en daar zie je alle artikelen van LFC.

adidas Real Madrid Blauw Voetbalbroekje Uit 2021-22

In vergelijking met de voetbalkleding van vorig seizoen is de kleurencombinatie weer zo totaal anders. Paars, roze maar ook zwart zijn de kleuren die we de afgelopen jaren hebben gezien. Ondanks de opvallende elementen is de uit kleding ontworpen van een geweldige kwaliteit welke Real Madrid zeker verdient. We zijn de overwinningen in de Champions League nog niet vergeten. Het opvallende aan het nieuwe uitshort zijn de strepen aan de zijkant van het broekje. adidas zat te denken om het oude logo alleen terug te brengen maar we kennen adidas toch voornamelijk door de strepen. Eigenlijk best aardige kleding als je een korte broek zoekt die tegelijk kan dienen als zwembroek. Ik zou zeggen neem een kijkje en klik door naar Unisportstore.nl.

  • Real Madrid Shop
  • Primera Division, Copa del Rey & Champions League
  • adidas Climacool voetbalkleding
  • Welke kleur tenue wens jij volgend seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *