adidas Slipper Blauw Duramo

adidas slipper blauw duramoDe adidas slipper blauw Duramo is een ontwerp die we al jaren kennen. De badslippers ideaal om je trainingskleding compleet te maken en een goede afwisseling wanneer je de voetbalschoenen zat bent. adidas staat gelijk aan Lionel Messi maar reclame wordt niet vaak gemaakt voor de badslippers blauw.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €14.99
  • Beschikbaar in: 36 tot 49,5
  • Slippers

De unieke badslippers 2018-2019 met bekende kleuren zijn al tijden populair. Shop hierboven direct de goedkope badslippers bij Voetbalshop.nl. Aan welke moment in je leven moet je denken als je deze old school slippers ziet?

adidas Slipper Blauw Duramo

Het is natuurlijk heerlijk om na de voetbal in je adidas slippers donkerblauw wit te stappen. Via het overzicht slippers hierboven ook de diverse Nike badslippers in de kleuren zwart, blauw, wit, groen en ga zo maar door. De adidas slippers hebben niet direct verschillende technologieën maar vormen wel geweldig om je voeten. De adidas slipper blauw Duramo zijn ontwikkeld om tijdens alle weersomstandigheden een ideaal gevoel te behouden. Het is mogelijk om de slippers naar de voetbal te dragen of fris te kunnen douchen. We weten allemaal hoe het kan gaan in de kleedkamer dus een frisse ondergrond met de badslippers is dan ideaal. Ze hebben door de hybride materialen een langere levensduur.

Badslippers adidas Messi 2018-2019

De badslippers adidas Messi 2018-2019 ontworpen met hybrid touch materiaal voor een lange levensduur. adidas slippers voelen zacht en perfect aan. Stap jij graag snel in een slipper welke ook nog goed aanvoelt? Shop dan snel de adidas slipper blauw Duramo. De slippers zitten perfect om de voet en kunnen tientallen jaren meegaan. De badslippers blijven een rage onder de kids maar ook senioren. Bestel de slipper al vanaf €20,95 of bekijk ook het overzicht sneakers. Geweldige slippers voor een nog betere prijs. Inmiddels komen ook steeds meer nieuwe varianten op de markt zoals de adidas badslippers Adilette cloudfoam plus Navy. De Messi slippers adidas verkrijgbaar voor kids, dames, kinderen en senioren en de doorgewinterde voetballer.

  • Slippermerk: adidas
  • Gedragen door: Messi & Pogba
  • Variant: Duramo
  • Kleuren: blauw met wit
  • Hybrid touch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *