adidas Slippers Ajax

adidas slippers ajaxadidas slippers Ajax kopen? De prachtige AFC Ajax slippers met comfortabele zool zijn sinds 1972 de meest populaire slippers ter wereld. Een rood met witte kleur past perfect bij Ajax Amsterdam. De andere originals zijn de blauwe adidas Adilette.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €13.95
  • Beschikbaar in: rood en wit
  • Adilette slippers
  • Ajax Fanshop

De Adilette slippers met een fantastische kleurencombinatie is nieuw. Duramo slides zijn ideaal op vakantie in de kleedkamer van de voetbal of heerlijk voor thuis. De blauwe slippers hebben we al vaker gezien dus het is tijd voor een nieuwe variant. Uiteraard zijn de Ajax slippers zeer geschikt voor een natte omgeving en zijn waterbestendig. De adidas slippers zijn voorgevormd en hebben een EVA-zool. Bestel hierboven snel de slippers in de officiële Ajax shop.

adidas Slippers Ajax

De slippers worden geleverd als 1 geheel en kunnen dus eenvoudig worden schoon gemaakt. Een ander groot voordeel is het comfort met een sterke zool. De goedkope slippers met een geweldig voetbed was we al eerder hadden gezien in bij de adidas voetbalschoenen. Wij gebruiken de slippers bijvoorbeeld om eenvoudig in te stappen en uit te doen wanneer snel iets moet worden gedaan. Bekijk hieronder de samenvatting van deze geweldige slipper.

Badslippers adidas Rood

In 1972 kwamen de eerste adidas instappers op de markt. Van de voren kon de populariteit niet worden voorgesteld. Eenvoud maakt het dus wederom. Ten eerste betreft het een lichtgewicht originals adilette slipper met een geweldige uitstraling. Ontspanning en chillen met de slippers naast het veld zijn voor heren, kids maar natuurlijk ook voor dames. Je kunt dus uren lopen op deze slippers met een comfortabel voetbed. Bestel snel en de slippers zijn beschikbaar in diverse maten in de Ajax fanshop.

  • Geweldig voetbed
  • Rood en wit
  • Eva-zol
  • Rubberen loopzool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *