Besiktas Shirt Thuis Kids 2021-2022

besiktas shirt thuis kids 2021-2022Koop hier het Besiktas shirt thuis kids 2021-2022 welke in het wit met zwarte accenten te zien is. Je kunt het voetbalshirt natuurlijk ook bedrukken met je hero. Wat vind jij van dit thuisshirt of weet je een mooiere?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Competitie: Super Lig
  • Beschikbaar in: kids en senioren maten
  • Stadion: Ataturk Olimpiyat Stadyum

Het adidas voetbalshirt kids zal gedragen worden in het Ataturk Olimpiyat Stadyum. We gaan het Besiktas thuisshirt kids voor het eerst in tijdens zien in de Champions League, Super Lig en Turkse Beker. Je kunt dus helemaal los in dit nieuwe voetbalshirt. Lekker om deze te dragen tijdens trainingen of om dinsdag/ woensdag te dragen tijdens de CL.

Deze vind je in het wit met zwarte accenten in onze Besiktas fanshop. Je kunt ook een voetbalshirt bedrukken! Ze kunnen worden bedrukt met naam en rugnummer van je favoriete speler. Creëer dus een eigen shirt of maak het shirt met eigen naam en nummer. Het is tevens mogelijk om een badge op het voetbalshirt te krijgen. Een badge, naam en nummer brengt wel extra kosten met zich mee. Een uniek voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester met een normale pasvorm. Het adidas voetbalshirt is ontworpen met een Clima-cool technologie. Je zult dus ook tijdens het sporten en warme dragen een fris en droog gevoel houden. Vocht wordt namelijk naar de buitenste lagen gedreven.

Besiktas Shirt Thuis Kids 2021-2022

De Besiktas store van Voetbalshirtsdirect is al vroeg in het seizoen gevuld met de nieuwste voetbalshirts. Je hebt natuurlijk ook de nieuwste voetbal trainingspakken en meer. Andere producten met bijvoorbeeld het volwassen Besiktas thuisshirt 2021/22. Een totaal overzicht van de top club uit de Super Lig vind je in onze store. Populair in Nederland en Turkije. In de toekomst zullen we ook Besiktas accessoires gaan aanbieden. Heel veel plezier met het prachtige shit en volg ons via Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste producten. Ga je voor een senioren shirt? Deze vind je via de blauwe link adidas Besiktas thuisshirt 2021-2022

  • Beşiktaş Jimnastik Kulübü
  • Stadion: Vodafone Park
  • Kledingmerk: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *