Black Friday 2023 Exclusieve Voetbal Deals

black friday 2023 exclusieve voetbal dealsHet spektakel Black Friday 2023 exclusieve voetbal deals is officieel op 24 november maar een week daarvoor gaat het al los. Bij Unisport hebben we iedere dag andere acties. Daarna hebben we op 27 november nog Cyber monday. Het scheelt echt qua prijs met kortingen tot 80%.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €3,95
  • Voetbalschoenen, shirts en trainingskleding

Het is dus nu al mogelijk om deze deals te krijgen. Dit hele verhaal is uit Amerika overgekomen. Een dag om goedkoop Kerstcadeaus te kopen. In Nederland hebben we dan ook nog Sinterklaas.  Black Friday is een kortingsdag tijdens Thanksgiving Day. Dan is deze vraag ook maar direct beantwoord. Wij kennen in mindere maten Thanksgiving. Vorig jaar was deze dag nog op 25 november. Het is in ieder geval de laatste vrijdag van de maand November.

Tijdens BF en de week ervoor heb je kortingen op voetbal producten tot 80%

We kijken alvast vooruit wat we kunnen verwachten. Ik zal een voorbeeld noemen. Vorig jaar heb ik het Messi thuisshirt van PSG besteld. Deze was €79,95 en dus best prijzig, vind ik dan. Hier was 40% korting op dus betaalde ik €47,97. Inmiddels zijn de voetbalshirts rond deze tijd al een stukje goedkoper. Het is dan ook maar een voorbeeld. Je kunt verder de trainingspakken ook met goede korting bestellen. Ga rond bij de deals of schrijf je in bij een actie.

Black Friday 2023 Exclusieve Voetbal Deals

Op de site zullen wij ook de mooiste acties wel benoemen. Het blijft toch altijd even checken of de prijzen niet al laag staan en dat daar een korting overheen komt. Je kunt ook via Bol.com sportkleding sale 2023-2024 kijken wat mogelijk is. Via bovenstaande button kom je in ieder geval in het overzicht van Black Friday. Maak je klaar voor de feestdagen of bestel gewoon wat je leuk vindt. Je ziet mij daar ook sowieso weer al moet ik een Chromecast hebben dus wie weet ;). Bij Voetbalshop hebben we hele andere deals. Ga via Black Friday kortingen voetbal 2023 naar de acties tot 75%.

  • Beste acties op 24 november
  • Hoge kortingen tot 80%
  • Heel veel kleding tegen een goede prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *