Duitsland Thuisshirt Kimmich 2020-2021

duitsland thuisshirt kimmich 2020-2021Koop hier het Duitsland thuisshirt Kimmich 2020-2021. Je kunt deze hieronder direct bestellen bij Unisportstore.nl. Je kunt bij onze aanbieder ook het shirt selecteren voor andere spelers. Allemaal zijn ze te bedrukken, klik snel hieronder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Positie: Rechtsback
  • Rugnummer: 6

Je kunt je klaar maken voor het EK voetbal 2020. Hier gaan we natuurlijk het Duitse elftal in actie zien. Veel mensen kijken uit naar spelers als Joshua Kimmich. Je kunt een dergelijk shirt ook ideaal cadeau doen aan een teamgenoot. Lache toch een Duits shirt welke ook nog eens bedrukt is. Door het FC Bayern Munchen elftal is dit shirt erg populair. Maak je klaar voor EURO 2020 en ga voor dit geweldige voetbalshirt.

Als we kijken naar Joshua Kimmich kunnen we wel zeggen dat het de beste rechtsback van EURO 2020 is.

Duitsland Thuisshirt Kimmich 2020-2021

De rechter vleugelverdediger heeft zijn doorbraak al een paar jaar gemaakt. Ook in het Duitse voetbalelftal is hij niet meer weg te denken. Hij komt veel op mee naar voren en geeft gigantisch veel assist af. Naast het adidas Kimmich Germany thuisshirt kun je ook gaan voor de Nike voetbalschoenen die hij draagt. Hier komen we later nog op terug. VfB Stuttgart heeft de speler in 2015 laten gaan voor 8,5 miljoen. Inmiddels heeft de rechtsback een waarde van bijna 50 mln. Shop het prachtige adidas voetbalshirt met Kimmich achterop in de voetbalshop.

  • Sterverdediger
  • Voetbalschoenen: Nike Mercurial Vapor
  • Persoonlijke sponsor: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *