FC Bayern Munchen Thuisshirt Kind 2020-21

fc bayern munchen thuisshirt kind 2020-21Koop hier het FC Bayern Munchen thuisshirt kind 2020-21. Een geweldig voetbalshirt met sponsor T mobile in het midden. Je kunt deze trouwens ook bedrukken met Gnabry, Coman, Muller of de Ligt om even wat grootheden te noemen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: 98 tot 152, 158, 164, 170, 176
  • Hoofdsponsor: T-mobile

Je vindt het shirt hier voor het nieuwe seizoen in de Bundesliga, Champions League, DFB-Pokal en Duitse supercup. Als je kijkt naar het kledingmerk dan heeft adidas de voetbalkleding Clima-cool ontworpen. Wij hebben zelf al de prijzen en beoordelingen vergeleken en kwamen uit bij Voetbalshop.nl.

Je kan deze al bestellen voor kinderen vanaf 6 jaar. Heerlijk om dus te gaan trainen in het Bayern Munchen thuisshirt. Daarnaast is er ook nog het Bayern Munchen shirt voor volwassenen. We beginnen eerst in augustus met de oefenwedstrijden. Ook zal er nog een stukje Champions League langskomen. Je vindt in de rekken voor senioren het adidas Bayern Munchen thuisshirt 2020-2021. We hebben ook het shirt met vrouwelijke pasvorm. Deze vind je via de blauwe link: FC Bayern Munchen thuisshirt vrouw 2020-2021.

FC Bayern Munchen Thuisshirt Kind 2020-21

Het thuisshirt speciaal voor kinderen is nu verkrijgbaar voor kinderen tussen 6 en 16 jaar. Het Duitse sportkledingmerk adidas heeft het thuistenue zowel ontworpen als geproduceerd. Een adidas logo is op de rechterborst geplaatst. Ook zijn de herkenbare strepen van adidas op de schouders en de mouwen te zien. Op de linkerborst is het FC Bayern Munchen logo terug te zien, met de 4 opvallende sterren. Ook opvallend is het prominent aanwezige logo van T-mobile. Midden op het shirt is het logo van sponsor van het team groot gedrukt.

Tegenwoordig raken kinderen steeds jonger geïnteresseerd in voetbal of een bepaalde club. Daarom is dit kindershirt leuk om cadeau te geven aan een van je kids.

De clubkleuren rood komen terug in het shirt. Door de soort v hals is het een plaatje geworden. adidas doet er alles aan om kwalitatief goede sportkleding te maken. Ook dit kids shirt voldoet aan die eisen. adidas heeft namelijk haar Climacool techniek verwerkt in de kleding. Niks is zo vervelend als een shirt dat aan je lijf plakt tijdens het sporten. De Climacool techniek zorgt dat het shirt aan de binnenkant droog blijft. Met dit shirt kun je jouw zoontje of dochtertje erg blij maken. Bestel de kleding en maak je klaar voor het nieuwe seizoen. Ga ook eens langs het Thomas Muller Fc Bayern shirt 2022-2023.

  • De nieuwste voetbalkleding van adidas
  • Bayern Munchen Shop
  • Voetballand: Duitsland
  • Competitie: Bundesliga, CL en DFB-Pokal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *