FC Bayern Munchen Voetbalbroekje Thuis Rood 2022-23

fc bayern munchen voetbalbroekje thuis rood 2022-23Je kunt bij ons ook een FC Bayern Munchen voetbalbroekje thuis rood 2022-23 bestellen. Als je iets bijpassend zoekt qua kleding? Ga dan ook voor het trainingspak of Europese shirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: heren, vrouwen, kids
  • Prijs vanaf €29,95
  • Ontworpen voor de thuiswedstrijden

Je kunt hier het Bayern Munchen short thuis 202/23 bestellen. Bestel je deze vandaag dan heb je het broekje morgen al in huis. Na het zeer goede seizoen van vorig jaar met het kampioenschap in de Bundesliga, zal de club de lat nog hoger leggen. De Champions League zal het belangrijkste doel worden. Het nieuwste short bestel je via FC Bayern voetbalbroekje thuis rood 2020-2021.

Zit FC Bayern in je aderen dan gaat de club nooit meer uit je hart

We gaan het FC Bayern short zien zijn tijdens de thuiswedstrijden. Om het gehele tenue tenue te promoten zal de camera vooral gericht zijn op de topspelers van de club. Helaas zullen we onze eigen Robben niet meer zine! Hij gaat Bayern sowieso verlaten. Hier kan je ook direct het adidas FC Bayern trainingspak blauw 2022-2023 erbij bestellen. Wil je meer info over de competitie? Klik dan op de blauwe Wikipedia link: Bundesliga.

FC Bayern Munchen Voetbalbroekje Thuis Rood 2022-23

Je kunt nu weer een short bestellen. Om het jou als voetballiefhebber gemakkelijk te maken, hebben wij de goedkoopste aanbieder geselecteerd. De kleding is ontworpen door adidas. Op de zijkant van het broekje zijn de bekende adidas strepen dan ook weer terug te vinden. Op het rechter bovenbeen vind je het Bayern Munchen logo met de 4 gele sterren erboven. Verder is het broekje ontwikkeld met Clima-cool technologie. Dit betekent dat wanneer je transpireert het vocht wordt afgevoerd. Op deze manier blijft het broekje lekker droog op de huid aanvoelen en zal dus niet plakkerig worden. Je kunt ook de Bayern Munchen voetbalsokken thuis rood 2022-2023 erbij bestellen voor een compleet tenue :).

  • Bayern Munchen Shop artikel
  • adidas
  • Climacool
  • Bundesliga
  • Seizoen 2022/2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *