Frankrijk WK Voetbaltenues 2018

france world cup voetbalshirt 2018-19In het blauw de Frankrijk WK voetbaltenues 2018 kopen? Het Wereldkampioenschap voetbal is voorbij dus kijken we vooruit naar de kwalificatie Europees Kampioenschap 2020. Kleding ontworpen met de Dri-FIT technologie. Zie bijvoorbeeld ook het Nike Frankrijk thuisshirt kids 2020-2021 om je helemaal klaar te maken voor de komende toernooien.

  • In: kinderen, junioren en senioren
  • Kledingmerk: Nike
  • Dri-FIT technologie
  • Landkleuren: blauw, rood en wit

Frankrijk tenues zoals de thuisshirts en uitshirts in de France voetbal fanstore. Les Blues wedstrijd- en trainingskleding shop je via bovenstaande button “Direct Bestellen”. Nike voetbalkleding ontworpen met een Dri-FIT technologie. Thuisshirts en uitshirts voor het Wereldkampioenschap en kwalificatie Europees Kampioenschap 2020. Originele details zoals de armen, schouders en een nieuwe blauwe kleur. In de store van Voetbalshirtsdirect.nl ook de complete blues thuistenues en uittenues. Het is precies 20 jaar geleden dat Zidane ervoor heeft gezorgd dat de Haantjes het Wereldkampioenschap 1998 op haar naam wisten te schrijven. Shop binnenkort de Frankrijk WK voetbaltenues 2018 in de online voetbalshop.

frankrijk wk voetbaltenues 2018
direct bestellen vsd

Frankrijk WK Voetbaltenues 2018

Op de afbeelding zie je het niet compleet maar we beginnen met het Nike Frankrijk WK thuisshirt 2022-2023. Daarnaast weer de witte voetbalshorts en daaronder de rode kousen. Een prachtige 3 keuren tenue met een 2 tal verschillende kleur blauw op het shirt. Naast de Frankrijk tenues World Cup 2018 thuis gaat het uittenue over het algemeen wit worden. Nike Vaporknit op de officiële voetbalshirts. Een prachtige voetbalelftal met de grootste namen uit het Europese voetbal. Denken jullie dat het Frans voetbalelftal hoge ogen gaat gooien tijdens het WK voetbal 2018?

  • De haantjes & Les Blues
  • Thuis- en uittenues
  • Kleuren thuistenues: blauw, wit en rood
  • Nike Vaporknit & Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *