Lelijkste Voetbalshirt Ooit in Eredivisie

Hieronder het minste thuisshirt en lelijkste voetbalshirt ooit in Eredivisie. Hoe is het toch mogelijk dachten we na het voetbalshirt van Norwich City. Volgens een verslag van de BBC is uitgezocht wat nu eigenlijk het lelijkste voetbalshirt ooit is. Het duurde niet lang voordat ze uitkwamen bij onze eigen competitie. Heel veel mensen online gaan voor het voetbalshirt met spieren van Deportivo Palencia. Het Norwich City shirt kwam op de markt en de discussie laait dan gelijk op. Wat zijn nu eigenlijk de top 10 lelijkste voetbalshirts? Hieronder zie je het Norwich City shirt en natuurlijk ook te bestellen.

Lelijkste Voetbalshirt Ooit in Eredivisie

Bij de BBC zijn ze het er mee eens niet Norwich City maar het thuisshirt van Heerenveen is het lelijkste ooit. Het sc Heerenveen thuisshirt met de rode pompeblêden en de verticale blauwe en witte strepen wordt dus gezien als lelijk. We hebben geen reden om dit verder uit te zoeken want er zijn genoeg lelijke shirts op de markt. De BBC vond het Heerenveen shirt dus toortsloos en nul uitstraling hebben. Bekijk hier het sc Heerenveen shirt en bestel deze bij Voetbalshop. Hier een overzicht van de Eredivisie shirts.

sc heerenveen logo

Top 10 Lelijkste Voetbalshirts

We hebben natuurlijk al veel lijstjes voor zien komen en ook de top 10 lelijkste voetbalshirts aller tijden. De voetbalshirts zijn over het algemeen jubileum shirts of keepersshirt. Ga via de blauwe link naar een lijstje met de top 10 lelijkste voetbalshirts aller tijden. Volg ons via de sociale kanalen om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *