Mizuno Morelia Ramos Voetbalschoenen Geel

mizuno morelia ramos voetbalschoenen geelKoop hier de nieuwste Mizuno Morelia Ramos voetbalschoenen geel. Deze variant heeft als extra naam de Neo IV Dyna meegekregen. Ze vallen wat groot uit dus wordt er aangeraden een halve maat kleiner te kiezen dan je gewend bent.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In 3 prijsklasse beschikbaar
  • K-leer uit Japan

Het klinkt misschien als een scheldwoord K-leer maar dat is het niet. Dit zorgt dat de stof heel dun is en omdat ze met precisie worden gemaakt zijn ze iets duurder. Je kunt deze bazen schoenen in 3 prijzen krijgen en dus voor iedereen is er iets. Maak je klaar en kies de maten 28 tot 49,5.

Kies voor de Morelia Neo IV een ½ maat kleiner dan normaal, aangezien het model groot valt ⬆️

Het middengedeelte en voorvoet zijn als 1 gemaakt. Dit zorgt voor extra stabiliteit en omdat ze met de hand worden gemaakt zijn het de beste voetbalschoenen wereldwijd. Je ziet tegenwoordig ook Lazio Roma al met dit kledingmerk op de borst. De oudere en goedkopere in het geel vind je via Mizuno Rebula V1 Japan FG geel zwart.

Mizuno Morelia Ramos Voetbalschoenen Geel

  • Nieuw ontwikkelde De buitenzool is opnieuw ontwikkeld. Dit was nodig want ze mochten we iets lichter. Nu hebben ze een dubbele dichtheid wat zorgt voor meer flexibiliteit maar ook voetballen in ieder weertype. Als je een speler passeert voel je de stabiliteit. Ook is extra gedacht aan comfort en daarom kan je beter een halve maat kleiner kiezen.
  • Het heeft verder een klassiek vetersysteem. Dit is niet zo spannend maar veel voetballers vinden dat fijn net als Sergio Ramos. Ze zijn verder voorzien van FG-noppen voor stevige ondergronden, zoals grasvelden maar ook kunstgras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *