Nike Barcelona Blauw Voetbalbroekje Thuis 2022-23

nike barcelona blauw voetbalbroekje thuis 2022-23Je kunt bij ons het Nike Barcelona blauw voetbalbroekje thuis 2022-23 direct bestellen. Deze kan je ook ideaal gebruiken als zwembroek. Een bedrukking komt met nummer boven het Nike logo.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • FCB thuis tenue

Het broekje is een belangrijk onderdeel van het tenue. Wil je dus morgen al in de kleding naar de training? Shop dan een volledig tenue of kies los voor een short. We gaan deze blauwe zien tijdens de thuiswedstrijden in de Primera Division, Copa Del Rey en uiteraard de Champions League. We verwachten weer een daverend seizoen net als ieder seizoen eigenlijk.

Een blauw broekje is ongeveer hetzelfde als vorig seizoen. Je kan een paar tientjes besparen door die te bestellen 🙂

We zien wel weer de teamkleuren van Barca terug. Op het short zien we het Nike logo op het linker bovenbeen en het FC Barcelona logo op het rechter been. Dit seizoen dus de blauw kleuren met rode accenten. Je kunt deze dus ideaal combineren met het shirt en sokken. Via de button hierboven vind je ook trainingsbroekjes, trainingsshirts en meer handel voor de beste prijs :). Wil je een compleet Nike FC Barca geblokt tenue thuis 2019-20? Scoor dan ook direct de Nike FC Barcelona voetbalsokken thuis 2022-23 en een thuisshirt.

Nike Barcelona Blauw Voetbalbroekje Thuis 2022-23

Het Barcelona voetbalbroekje is gemaakt van de bekende Dri-Fit materialen, waardoor deze altijd droog en lekker blijft aanvoelen tijdens het sporten. Zie jij, jezelf al sporten in dit broekje? Het is morgen al mogelijk. Een Nike voetbalbroekje is gemaakt van 100% polyester. Zoek je iets totaal anders? Neem dan een kijkje bij het Nike Barcelona trainingspak zodat je er ook in de herfst en winter warm bij loopt op het veld. Welke prijzen denk jij dat FC Barcelona gaat pakken aankomend seizoen?

  • Seizoen 2022/23
  • Universeel mooie pasvorm
  • Dri-Fit materiaal
  • Nike kleding
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *