Nike Frankrijk Tenue Kids 2018-19

nike frankrijk tenue kids 2018-19Nike met het Nike Frankrijk tenue kids 2018-19 voor de jonge fans van het Franse voetbalteam. Voor nog jongere fans het Frankrijk thuistenue minikit 2018-19.

direct bestellen vsd

+ Frankrijk thuistenues 2018/19

+ Beschikbaar in: kids, junior en senioren

+ Sterspelers: Pogba, Griezmann en Giroud

+ Nike Frankrijk voetbaltenues

Het Nike Frankrijk tenue kids 2018-19 te verkrijgen vanaf 3 maanden tot 15 jaar. Frankrijk voetbaltenues blauw, wit en rood ook in senioren tot XXL. Gaat Frankrijk het volgende toernooi ook op haar naar schrijven?

De Frankrijk voetbaltenues 2018/19 in onze Frankrijk shop bestaat uit het Frankrijk thuisshirt kind 2018-19, Nike Frankrijk voetbalshort wit en de Frankrijk rode kousen. Het Nike Frankrijk tenue kids 2018-19 zal het tenue zijn tijdens de FIFA World Cup thuiswedstrijden en kwalificatie EK voetbal 2020. Tijdens de kwalificatie zal het Franse voetbalelftal het opnemen tegen het Nederlands Elftal. De spelers van het Franse voetbalelftal bestaan natuurlijk uit voetballers met de Franse nationaliteit. Het jaar 1998 blijft bijzonder waar Frankrijk voor het eerst in de geschiedenis het Wereldkampioenschap voetbal op haar naam wist te schrijven. In de selectie toen der tijd Zinédine Zidane die nog steeds geroemd wordt. In de voetbalstore ook het Nike Frankrijk thuistenue senioren.

Nike Frankrijk Tenue Kids 2018-19

Het Frankrijk thuistenue kind 2018/19 met als belangrijkste onderdeel het Frankrijk thuisshirt 2018/19. Het Frankrijk shirt wordt gecombineerd met het witte Frankrijk voetbalbroekje en de rode Frankrijk voetbalkousen. De drie kledingstukken hebben allemaal witte accenten in de vorm van een Nike logo of France nationale team logo. Een Dri-fit tenue speciaal ontworpen om goed te functioneren tijdens de warme dagen. Het France voetbaltenue zal gedragen worden door de grote mannen zoals Griezmann, Pogba, Blaise Matuidi, Kylian Mbappé, Thomas Lemar en N’Golo Kanté. Fédération Française de Football gaat naast een fantastisch WK voetbal 2018 een geweldige toekomst tegemoet met een geweldige selectie. Laat hieronder weten hoever jij denkt dat Frankrijk komt tijdens het WK.

  • Frans voetbalelftal
  • Bond: Fédération Française de Football
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Sterren: Griezmann, Pogba, Kylian Mbappé, Thomas Lemar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.