Nike Mercurial 9 Turquoise Voetbalschoenen Nov 2023

nike mercurial 9 turquoise voetbalschoenen nov 2023Waarom zou je twijfelen als je deze Nike Mercurial 9 turquoise voetbalschoenen nov 2023 ziet? Je bent een baas in het veld met deze schoenen. Ze zijn vernieuwd met de zoom en zijn al te verkrijgen vanaf maat 26 tot 50. Zeer geschikt voor je trainingen en wedstrijden. Een nieuwe pack met naam peak ready.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In maten 26 tot 50
  • Geschikt voor: Natuurlijke ondergronden

We zullen hier meer info geven over de nieuwste Nike voetbalschoenen Mercurials. Een reden voor deze ontwikkeling is om te versnellen tijdens een sprint en daarom nog gevaarlijker te worden voor de goal. Niet gek dat ze worden gedragen door kings als Neymar. Verder zag ik gisteren bijvoorbeeld Dembélé en eigenlijk veel sterren in deze boots. Wil je toch andere hoge? Ga dan voor de Nike Phantom Luna FG Peak Ready turquoise.

De winterstop staat voor de deur en daarom toch nog 1 nieuwe voetbalschoenen pack in onze shop!!

Wie of beter welke spelers droegen vroeger nou Mercurials? Het waren Ribery en Rooney om er even 2 te noemen. Daarnaast zagen we Ronaldo ook altijd in deze patta’s. Helaas krijgen we niet veel meer van het voetbal uit de zandbak. Bij deze is het de uitstraling maar toch ook de technologie om een betere voetballer te worden. Maak je klaar voor de winterstop met deze varianten.

Nike Mercurial 9 Turquoise Voetbalschoenen Nov 2023

Een nieuw Nike pack staat altijd weer voor veranderingen. Je kon het al lezen bij Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Elite gras voetbalschoenen FG turquoise. Dit zijn de lage variant van Mercurial. Dus wel allemaal in dezelfde kleur. Het is tevens mogelijk je voetbalschoenen een persoonlijke tint te geven. Dit kan door het borduren van een vlag en x aantal tekens aan de zijkant van de voetbalschoenen. Ga hierboven via direct bestellen naar Voetbalshop.nl waar je de beste prijs krijgt voor deze voetbalschoenen.

Nike Just Do It! – Nike Official

Deze vliegen altijd over de toonbank. Het is nou niet dat het een koopie is om deze te krijgen. FG staat in de naam wat staat voor firm ground (natuurlijke ondergronden zoals gras). Zie je nou AG staan dan zijn ze geschikt voor kunstgras. Als laatste hebben we ook nog de SG Pro voor zachtere ondergronden. Denk aan zacht kunstgras ofzo. Verder heeft deze de Nikeskin. Verder Flywire technologie en nog veel meer. Ga los op het veld met deze bazen voetbalschoenen. Het is dan ook kerstcadeau voetbalfan van dit jaar.

  • Nike Flyknit technologie
  • Carbonfiber / ACC Silicone
  • Flywire Technologie
  • Sockliner / Brio Kabels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *