Nike Phantom Venom Rood Zwart

nike phantom venom rood zwartLaten we hier aandacht besteden aan de nieuwe Nike Phantom Venom rood zwart. Voetbalschoenen die je als het goed is nog nooit eerder hebt gezien in deze variant. Voorheen waren het altijd hoge maar ze dachten laten we ook lage voetbalschoenen creëren.

direct bestellen vsd

Phantom Venom lage Nike’s
Jaargang: 2019/2020
In: kinderen, dames en heren


Geef de bal maar hier want ik ga zorgen dat we deze wedstrijd in de tas hebben. Je denkt waar gaat dit over? Game Over is de naam van het pack in het rood met zwart. Deze voetbalschoenen hebben dus een verhaal. Een hogere variant hebben we ook met de Nike Phantom Vision rood. Ben jij de afmaker? Wordt jij FIFA koning genoemd of ben je gewoon een baas? Deze Phantom Venom Nikies horen dan om jouw voeten.
De eerste Nike Phantoms in een lage varianten

Nike Phantom Venom Rood Zwart

Als Game killer heb je natuurlijk wel meer nodig dan alleen de perfecte voetbalschoenen. Hier kan je dus iets extra’s toevoegen maar hey! kwaliteit heb je of heb je niet natuurlijk. Wat kunnen we nog meer melden over de uitstraling? Je ziet de vernieuwde voorkant onder de zwarte lijn. Deze heeft Nikegrip en ziet er toch best futuristisch uit. Daarnaast is de swoosh ook in het zwart. Welke spelers gaan deze schoenen dan dragen? We hebben Harry Kane, Marcus Rashford, Alex Morgan en Mauro Icardi al gezien met deze Nike Phantom Venom rood zwart.

Er is niks te vergelijken met het gevoel van voetbalschoenen aantrekken in de ochtend en het veld op rennen.

Elite staat standaard in de naam van de voetbalschoenen. Het wil zeggen het niveau waar je op speelt maar dat maakt verder niet veel uit. Ik bedoel als amateur kan jij net zoveel genieten van duurdere schoenen als een pro. FG in de naam staat gewoon weer voor firm ground en wil zeggen: natuurgras. Je zal het zien, je haalt je schoenen uit je tas en ze zijn helemaal hard. Uiteraard kan je ze dan wassen, behandelen maar je kan ook gewoon nieuwe schoenen halen. Hou deze dan in het achterhoofd van ze zijn wel erg mooi.

  • Nike voetbalschoenen
  • Nikeskin & Flyknit-bovendeel
  • Tech Flex Swoosh & TPU zones
FG-noppen is geschikt voor spelen op stevig en droog natuurgras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *