Nike Portugal Trainingspak

nike portugal trainingspakHet Nike Portugal trainingspak in onze voetbal fanshop is een prachtig exemplaar. Wat vind jij van het Portugal trainingspak in het wit met zwart?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • Seizoen: EURO2024
  • Gratis thuisbezorgd!

Het Nike Portugal trainingspak is te verkrijgen in het zwart met de accenten van het Portugal logo. Nike trainingspakken zijn voorzien van vijf ritsen.

Deze wordt gebruikt voor het warmlopen of het reizen buiten Portugal. We gaan het voetbal trainingspak zelfs terug zien bij de wisselspelers of na de wedstrijd. Een prachtig Nike Dri-fit trainingspak is ontworpen voor de Portugese selectie. Het is dus mogelijk om in hetzelfde trainingspak als Cristiano Ronaldo rond te lopen. Een trainingspak kan worden geleverd met initialen of nummer om het trainingspak een persoonlijk tintje mee te geven. Het Portugal trainingspak 2024/25 zal worden gedragen tot het WK voetbal 2026 en de kwalificatie EK voetbal 2024.

Nike Portugal Trainingspak

Portugal trainingspakken landen hebben een normale pasvorm en beschikbaar in diverse maten. Het Nike logo komt zowel voor op het trainingsjack als de Nike trainingsbroek. Voetbal trainingspakken voelen altijd lekker en flexibel aan wanneer je lekker aan het sporten bent. Tevens wordt zweet en water naar de buitenste lagen gevoerd. Wil je net als de sterspelers van Portugal een trainingspak? Bestel dan snel het prachtige Nike Portugal trainingspak. Volg ons op Social Media voor de nieuwste voetbalshirts, trainingspakken en meer.

Portugal trainingspakken hebben een speciale groene rits op het Portugal trainingsjack. Het Portugal logo vinden we terug op de linkerborst en op de rechterbeen van de Portugal trainingsbroek. Vergelijkbare producten in onze Portugal fanshop zijn het Nike Portugal shirt 2018-2019 en het Portugal uitshirt 2018-2019. Bestel snel het Nike Portugal trainingspak om lekker te kunnen sporten of bank hangen in een prachtige trainingspak.

  • Portugees voetbalelftal
  • Kledingmerk: Nike
  • Dri-FIT technologie
  • Kleuren: wit en zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *