Nike Tiempo Legend 7 Wit Oranje

nike tiempo legend 7 wit oranjeScoor hier de Nike Tiempo Legend 7 wit oranje voetbalschoenen. Je kunt nu dezelfde boots dragen als Ramos, Virgil of Rudiger! Deze zijn beschikbaar vanaf maat 26 tot 49,5 en met een normale pasvorm. Hoe veel geld geef jij gemiddeld uit aan voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Nike Legends voetbalschoenen
  • Euphoria Mode Pack
  • Kleuren: wit en oranje

Hierboven hebben we al een paar sterren genoemd die deze schoenen dragen. Een paar andere namen zijn: Carvajal, Pique en Filipe Luís. Ben jij van de snelle acties en verdedigende activiteiten? Deze lichtgewicht voetbalschoenen van 208 gram passen dan perfect bij jou. Je denkt misschien dat de Nike Tiempo schoenen nooit lang mee kunnen gaan? We kunnen je heugelijk nieuws vertellen want de kwaliteit is zo hoog dat ze jaren mee kunnen gaan. Aan jou om de schoenen schoon te houden:). Zoek je bijzondere Legends? Klik dan op de Nike Tiempo Legend 9 Bordeaux voetbalschoenen

Paint The Pitch: Introducing the Nike Euphoria Pack

We hebben al jaren te maken met de geweldige kwaliteit van de Tiempo Legend voetbalschoenen. Aan de bovenkant zit kalfsleer met een unieke structuur wat lijkt op golven. Ook hier is een vernieuwde middenvoet technologie toegevoegd en is de stiksel weggelaten voor een betere pass en schietoppervlak. Je kent misschien fit mesh wel deze is nu van nylon met een bijzondere afwerking van schuim. Hier ga je dus echt voor comfort en kwaliteit :).

  • Bovenkant: Kalfsleer
  • Geen stiksels | schoon oppervlak
  • Fit-Mesh zodat de schoenen naar je voeten vormen

Nike Tiempo Legend 7 Wit Oranje

Wat maakt deze Nike voetbalschoenen nog meer bijzonder? Het leer kan uitrekken zodat de voetbalschoen zich naar je voeten vormt. Nike All Conditions Control (ACC) is geschikt voor regen, zon en natte ondergronden. Scoor hier de Nike Euphoria lage voetbalschoenen voor alle posities in het veld. Je hebt ook nog elasticiteit ondersteuning bij het instappen en ook tijdens het dragen. De Nike Tiempo Legend 7 wit oranje zijn ideaal voor spelers met een prachtige controle en uitzonderlijke kwaliteiten. Je kunt ze morgen al in huis hebben en ze worden ook nog eens gratis bezorgd.

Euphoria: Zij die altijd op zoek zijn naar de ultieme trofee!

We hebben Ramos al gezien in deze football boots voor het jaar 2019. Je gaat ze ook nog even zien tijdens de laatste wedstrijden van de Champions League en tijdens de Copa America 2019.  We hebben hier te maken met een hyperstability zool zodat je niet snel door je enkel zwikt. Tiempo voetbalschoenen worden veel verkocht in Nederland we zien ze dan ook regelmatig terug op de velden. We hebben natuurlijk ook bijpassende scheenbeschermers en meer kleding uit de Euphoria pack. Tijdens het voetballen heb je extra steun en kan jij los tijdens de wedstrijden en op de training. Naast de verandering van de noppen hebben ze ook een nieuwe Nike grip.

  • Gedragen door: Carvajal, Rudiger, Ramos, Pigue en Filipe Luís
  • Finite Element Analysis (FEA) = beter ademenen
  • Gewicht: 208 gram
  • Gras, kunstgras en harde ondergronden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *