Portugal Thuisshirt 2018-2019

portugal thuisshirt 2018-2019Onderweg naar EURO 2020 en de Nations League met het Portugal thuisshirt 2018-2019. Voetbalkleding welke door Nike Dri-FIT is ontworpen voor de warme dagen. Kijk je al uit naar het Europees Kampioenschap voetbal 2024? Het voetbalshirt thuis in het groen met rood mag dan zeker niet ontbreken. We hebben inmiddels afscheid genomen van Cristiano Ronaldo en gaan we toch vanuit dat het EK voetbal 2020 wordt gehaald. Welke speler verwacht jij die de leiding zal pakken?

direct bestellen vsd

Een compleet Portugal EK tenue? Shop dan naast het Portugal shirt thuis 2018/2020 ook een Portugal voetbalshort rood en voetbalkousen groen. Het zal even wennen gaan worden dat we Ronaldo niet meer in het shirt gaan zien. In de store ook het Nike Portugal shirt 2018-2019 en Portugal shirt kinderen 2018-2019.

 • Nike Dri-FIT voetbalkleding
 • Kinder, junior, heren en vrouwen maten
 • Kleuren: rood en groen
 • UEFA Nations League tot EK 2020

Nike voetbalkleding ontworpen met het Dri-FIT materiaal voor de warme dagen. Een Wereldkampioenschap voetbal maakt veel in mensen los. Ben je bijvoorbeeld een groot fan van Cristiano Ronaldo of kom je uit Portugal dan mag het Portugal shirt thuis 2018/2020 zeker niet ontbreken. Dri-FIT gecombineerd met mesh-panelen voor luchttoevoer aan de zijkant. In de shop van Voetbalshirtsdirect.nl hebben we een original WK voetbalshirt, replica of Nike Vapor voetbalshirt. De prijzen voor een mini tenue gaan al vanaf €59,99. Ga je voor een Vapor officieel EK voetbalshirt dan gaan de prijzen tot €129,99 voor een voetbalshirt. Je draagt dan wel hetzelfde voetbalshirt als de sterren van het Portugese voetbalelftal.

Portugal Thuisshirt 2018-2019

Zoek je een leuk cadeau of trainingskleding dan is een Portugal thuisshirt 2018-2019 zeker de moeite. Het is een heerlijk voetbalshirt voor de training en in de sportschool. Voor de fans van het Portugese elftal is het shirt ideaal om te dragen tijdens de wedstrijden. Als je met vrienden bij elkaar gaat zitten om de wedstrijden van Portugal te kijken. Ontworpen van een 100% polyester zijn de voetbalshirts landen ook ideaal tijdens de warme dagen. In de kleuren rood met groen van de Portugese vlag is het een geweldig item. Een voetbalshirt bedrukken met naam en nummer is natuurlijk ook mogelijk. Hier komen we strak op terug. Het Nike Swoosh logo in het wit en het prachtige Federação Portuguesa de Futebol logo op de linkerborst.

Portugal Voetbalshirt met Naam

Een voetbalshirt met naam en nummer van een ster uit Portugal is natuurlijk geweldig. Je kunt het voetbalshirt al bedrukken vanaf €14,95 en dat is een naam en nummer aan de achterkant en nummer aan de voorkant. Vaak wordt gekozen voor een Cristiano Ronaldo Portugal shirt. Liever een eigen naam en nummer kan natuurlijk ook. Een Portugal voetbalshirt met naam van André Silva, Ricardo Quaresma, Gonçalo Guedes, Gelson Martins of Bernardo Silva. Stuk voor stuk geweldige spelers welke veel achterop worden bedrukt. Een Portugal thuisshirt 2018-2019 of Portugal voetbalshirt met -naam in de fanstore voor kinderen en senioren.

Nike Portugal Voetbaltenues 2018/19

In de online WK outlet Portugal fanshop ook een compleet voetbaltenue Portugal. Uiteraard kan je gaan voor het Portugal shirt thuis 2018/2020 in combinatie met een voetbalshort en voetbalkousen. Je kunt deze bij onze aanbieder selecteren en zo heb je een compleet voetbaltenue. Heerlijk om straks in de zomer te sporten / trainen in een geheel Portugal voetbaltenue 2018-19. Verkrijgbaar in 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL tot XXXL. Bij onze aanbieder kan je ook kiezen voor een geheel Nike Portugal tenue baby 2018-19. Een minikit is voorzien van een shirt, short en kousen en beschikbaar vanaf €59,99. Daarnaast ook een Portugal tenue minikit 2018-2019 voor kids vanaf 6 jaar tot 15.

Online WK Outlet Portugal Fanshop

We hebben alles van het thuistenue opgenoemd maar er is nog zoveel meer. De naam online WK outlet Portugal fanshop komt niet uit te lucht vallen. Online is alles snel te verkrijgen en spaart een hoop tijd. WK voor het naderende Wereldkampioenschap voetbal 2018. De kleding wordt gedragen tot het Europees kampioenschap voetbal 2020. Naast de wedstrijdkleding ook een tal van trainingskleding. Denk aan de trainingspakken landen, trainingsshirts maar ook pre match kleding. Wens je liever merchandise of losse voetbal artikelen dan hebben we sjaals, vlaggen, mokken of complete verkleedkleding van Portugal. Bekijk in onze online WK outlet Portugal fanshop van Voetbalshirtsdirect.nl de nieuwste artikelen.

Portugees Voetbalelftal en Geschiedenis

Het Portugees voetbalelftal heeft tijdens het EK voetbal 2016 laten zien dat we rekening met ze moeten houden. In de finale werd Frankrijk verslagen en zorgde voor de nodige vraagtekens. Is het Portugees voetbalelftal dan toch veel beter dan we hadden voorgesteld. Natuurlijk kennen we allemaal de kwaliteiten van superster Cristiano Ronaldo. De verdedigen werden vaak vraagtekens bij gezet maar een aanval kan blijkbaar een hoop goedmaken. Als we de selectie vergelijken met 2 jaar geleden is de halve verdediging overgestapt naar de Chinese competitie. Verder valt op dat het middenveld sterker is geworden. CR7 kunnen we inmiddels noemen in het rijtje van Eusébio en Figo. Meer informatie vind je via http://www.fpf.pt. We hopen dan ook op een geweldig toernooi van deze superster.

In 1921 werd de eerste interland gespeeld wat het begin was van het Portugees voetbalelftal. Als we een snelle blik werpen op de Portugese voetbal geschiedenis zien we veel finaleplaatsen. We hebben net 2016 genoemd maar daarvoor in 2004. Vaak werd de halve finale gehaald maar deze ging keer op keer verloren. Nog nooit wist het land een wereldkampioenschap op haar naam te schrijven. Hoe ver denken jullie dat het Portugal van nu gaat komen? Een andere vraag of we Cristiano Ronaldo nog gaan zien op het EK voetbal van 2020? Shop het Portugal thuisshirt 2018-2019 en maak je klaar voor de toekomstige toernooien.

 • Portugees voetbalelftal
 • Opgericht: 1921
 • Winnaars: EK voetbal 2016

Cristiano Ronaldo Portugal shirt 2018/19

We hebben hem al een aantal keer genoemd en terecht. Cristiano Ronaldo is de superster in de wereld en dus ook van het Portugees voetbalelftal. Het populairste Portugal thuisshirt 2018-2019 met naam natuurlijk van CR7. De aanvaller laat keer op keer zien dat we nog steeds rekening met hem moeten houden. De kleinste tenues en kleding is allemaal te bedrukken met Ronaldo 7. Een Cristiano Ronaldo Portugal shirt 2018/19 vinden we bedrukt terug bij onze aanbieders. Wens je bijvoorbeeld dezelfde schoenen? Bekijk dan ook de Nike Mercurial Superfly CR7 chapter 6 voor een compleet tenue.

 • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
 • Bijnaam: CR7
 • Record interlands en goals
 • Voetbalschoenen: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *